Vaše poloha:

Somat tablety do myčky 100 ks, vybrané druhy

Somat tablety do myčky 100 ks, vybrané druhy

Aktuální slevu na Somat tablety do myčky 100 ks, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Somat , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo tablety do myčky.

Albert

399 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 1 den

Platí do: Úterý 23.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Somat Výrobce: Henkel Balení: 100 ks EAN: 9000101020236 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / tablety do myčky

Popis výrobku

 

Čisticí prostředekOchrana sklaProti skvrnám od čaje a kávyOplachovačFunkce soliRychle rozpustnéProti zápachuPůsobí při 40°COchrana dekoruLesk nerezového nádobíEfekt schnutíEfekt odmáčení

 

Somat ALL IN 1 neobsahuje fosfáty a je obohacen o sílu kyseliny citronové. Perfektně čisté nádobí bez námahy a dobrý pocit z péče o životní prostředí. 1 tableta pro všechny druhy znečištění; Somat ALL IN 1 perfektně myje, dokonce i když kontrolka soli nebo oplachovače svítí.

Příprava a použití

V případě, že máte velmi tvrdou vodu (>21°dH), doporučujeme použít Somat tablety ALL IN 1 + Somat sůl + Somat oplachovač. Tvrdost vody ve Vaší domácnosti si zjistěte od lokálního dodavatele vody.

 

 

Bezpečnostní varování

Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření.

 

Balení: Krabice.

 

Skladování: Spotřebujte nejlépe do 2 let od data výroby uvedeného na obale.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete Somat v akci

Složení výrobku

  • 5-15 % bělící činidla na bázi kyslíku, fosfonáty, polykarboxyláty
  • <5 % neiontové povrchově aktivní látky
  • Enzymy
  • Parfém (citral, limonene)
  • Benzyl alcohol