Vaše poloha:

Somat tablety do myčky 80 ks, vybrané druhy

Somat tablety do myčky 80 ks, vybrané druhy

Výrobek Somat tablety do myčky 80 ks, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Somat , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo tablety do myčky. .

Aktuální slevu na Somat tablety do myčky 80 ks, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Prostředek na automatické mytí nádobí / tablety.

Značka: Somat Výrobce: Henkel Balení: 80 ks EAN: 9000101020472 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / tablety do myčky

Popis výrobku

 

Čisticí prostředekOchrana sklaProti skvrnám od čaje a kávyOplachovačFunkce soliRychle rozpustnéProti zápachuPůsobí při 40°COchrana dekoruLesk nerezového nádobíEfekt schnutíEfekt odmáčení

 

Somat GOLD neobsahuje fosfáty a je obohacen o sílu kyseliny citronové. Perfektně čisté nádobí bez námahy a dobrý pocit z péče o životní prostředí. 1 tableta pro všechny druhy znečištění; Somat GOLD perfektně myje, dokonce i když kontrolka soli nebo oplachovače svítí.

Příprava a použití

V případě, že máte velmi tvrdou vodu (>21°dH), doporučujeme použít Somat tablety GOLD + Somat sůl + Somat oplachovač. Tvrdost vody ve Vaší domácnosti si zjistěte od lokálního dodavatele vody.

 

 

Bezpečnostní varování

Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Obsahuje subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření.

 

Balení: Krabice.

 

Skladování: Spotřebujte nejlépe do 2 let od data výroby uvedeného na obale.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete Somat v akci

Složení výrobku

  • 5-15 % bělící činidla na bázi kyslíku, fosfonáty, polykarboxyláty
  • <5 % neiontové povrchově aktivní látky
  • Enzymy
  • Parfém (citral, limonene)

    Vývoj ceny produktu