Vaše poloha:

Stará Myslivecká Original 0,5l

Stará Myslivecká Original 0,5l

Výrobek Stará Myslivecká Original 0,5l momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Stará myslivecká , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo nápoje alkoholické nebo bylinné destiláty. .

Aktuální slevu na Stará Myslivecká Original 0,5l zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Lihovina

Značka: Stará myslivecká Výrobce: GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries Balení: 0,5 l EAN: 8594000209140 Kategorie: Potraviny / nápoje alkoholické / bylinné destiláty

Popis výrobku

 

Zvláště jemná to specialitaVychutnejte si Starou mysliveckou v limitované edici originálních skleničekZraje v dubových sudechZa originální, tradiční chuť stojí unikátní výluhy ze sušeného ovoce a vinný destilát z oblasti Cognac

 

Stará Myslivecká je jedním z tradičních českých nápojů. Historie tohoto nápoje se píše od roku 1847. Základem Staré Myslivecké je velmi jemný vinný á destilát z vyhlášené oblasti Cognac. Chuťová jedinečnost a nezaměnitelnost nápoje je výsledkem přídavku přírodních výluhů z ovoce, ořechů, koření a bylin. Následné zrání v dubových sudech dodává nápoji potřebnou jemnost a vyrovnanost. Originální skleničky Speciálně navržené pro Starou mysliveckou kvalitní silnostěnné skleničky uchovají stálou teplotu vašeho nápoje.

Stará myslivecká je nápojem s mnohaletou tradicí. Její historie se píše od roku 1847, kdy Ludwig Bramsch spolu s bratry Eckelmannovými založil továrnu Bramsch a Eckelmann. Nejdůležitější složkou Staré myslivecké je vinný destilát z proslulé vinařské oblasti Cognac, harmonicky sladěný s výluhy ze sušeného ovoce, ořechů a exotického koření. Nezaměnitelná, výjimečně jemná a lahodná chuť je výsledkem několikaměsíčního zrání v dubových sudech. Zde se dokonale smísí chuť vinného destilátu s tóny dubového dřeva a naplno se rozvine příjemné ovocné aroma. Na konci tak vzniká nápoj, který nemá svým složením a chutí obdobu a je zcela jedinečným zážitkem pro všechny vaše smysly. Stará myslivecká se skvěle hodí i do míchaných nápojů, které potěší vaše hosty pří jakékoli příležitosti. Pokud chcete darovat svým blízkým jedinečný zážitek, pak volte léty prověřenou kvalitu, sáhněte po Staré myslivecké.

 

Obsah alkoholu 38%. Balení: Láhev.

Složení výrobku

  • Líh
  • Vinný destilát
  • Cukr
  • Výluhy z ovoce, koření a bylin
  • Barvivo: karamel

    Vývoj ceny produktu