Vaše poloha:

Orion Studentská pečeť čokoláda 180g, vybrané druhy

Orion Studentská pečeť čokoláda 180g, vybrané druhy

Aktuální slevu na Orion Studentská pečeť čokoláda 180g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Orion , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo cukrovinky, pochutiny.

Billa

Zbývá 4 dny

Platí do: Úterý 23.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Orion Výrobce: Nestlé Balení: 180 g EAN: 8593893713673 Kategorie: Potraviny / cukrovinky, pochutiny

Popis výrobku

Lahodná čokoláda volně rozplývající se na jazyku, která s každým kouskem přináší nezapomenutelný zážitek. Pečlivě zvolený poměr kakaa, mléka a cukru, které dávají čokoládě Orion její nezaměnitelnou bohatou čokoládovou chuť. Není ani příliš sladká, ani příliš mléčná, je zkrátka tak akorát. Je jemná, pomalu se rozplývá na jazyku. Čokoláda Orion je vyráběná s láskou a úctou k tradici a poctivému řemeslu už více než 115 let. V Orion důvěřují zlatým českým ručičkám, a proto je dodnes čokoláda vyráběná v závodě Zora Olomouc.

Čokoláda ORION je už dlouhá desetiletí součástí našeho života. Má svoje místo v našich vzpomínkách na dětství, je malým potěšením ve všedních dnech i dárkem a odměnou ve slavnostních chvílích. A co by to bylo za Vánoce bez čokolády ORION?

Vychutnat si jí můžete v několika různých příchutích: mléčnou, bílou, hořkou, duomix, mléčnou s hruškami, mléčnou s malinami, mléčnou s višněmi nebo jako Studentská pečeť Zlatá edice - mléčná se slaným karamelem, hořká s višněmi, mléčná s meruňkami.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete výrobky Orion v akci

Složení výrobku

  • Cukr, arašídy, želé (cukr, glukózový sirup, pitná voda, rostlinné tuky: palmojádrový, kokosový; přírodní aroma, kyselina: kyselina citronová; regulátor kyselosti: citronany sodné; želírující látka: pektiny; lešticí látka: karnaubský vosk), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené višně (višně, dextróza), kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový, Shea, Sal, Illipe, Kokum gurgi, olej z jader manga), mléčný tuk, sušená syrovátka, laktóza, emulgátory (slunečnicový lecitin, polyglycerylpolyricinoleát), vanilkový extrakt, lískooříšková pasta
  • Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 27 %
  • Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky

    Vývoj ceny produktu