Vaše poloha:

Sunárek sušenky pro první zoubky 175g, vybrané druhy

Sunárek sušenky pro první zoubky 175g, vybrané druhy

Výrobek Sunárek sušenky pro první zoubky 175g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Sunárek , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo sušenky a oplatky. .

Aktuální slevu na Sunárek sušenky pro první zoubky 175g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Dětské sušenky. Potravina pro zvláštní výživu - potravina pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 6. měsíce.

Značka: Sunárek Výrobce: Hero Balení: 175 g EAN: 8592084412265 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / sušenky a oplatky

Popis výrobku

 

Jemná chuťVybrané cereálieVysoká kvalitaVitamin B1 a vápník

 

Sunárek® sušenky jsou skvělým obohacením jídelníčku malých dětí. Díky svým tvarům a lahodné jemné chuti jsou chutnou svačinkou pro první zoubky a veselé křupání. Velikost a tvar sušenek jsou přizpůsobeny dětským ručičkám. Zároveň pomáhají učit děti lépe žvýkat větší kousky. Jemná chuť Vynikající chuť sušenek je dána jejich složením a přirozeným obsahem obilovin. Vybrané cereálie Sušenky Sunárek jsou vyrobeny z pečlivě vybraných obilovin, které se v tomto věku stávají běžnou součástí jídelníčku. Vysoká kvalita Sušenky Sunárek jsou vyráběny z vysoce kvalitních a přísně kontrolovaných přírodních surovin bez použití konzervačních látek a barviv*. Vitamin B1 a vápník Sušenky Sunárek jsou obohaceny o vitamin B1* a vápník. Vápník je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. *Podle zákona

Sunárek To dá rozum, děti! Můžete také ochutnat Sunárek sušenky vanilkové.

Příprava a použití

Sušenky Sunárek můžete také přidat do ovocného příkrmu, kaše nebo je nechat rozpustit v kojenecké mléčné výživě, dětském čaji či šťávě.

 

 

Informace pro alergiky

Může obsahovat stopy lískových oříšků, mandlí a vajec.

 

Bezpečnostní varování

Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru. Nebezpečí vdechnutí výrobku.

 

Vyrobeno v: Německo. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Uchovejte na suchém místě při pokojové teplotě. Neskladujte v chladničce. Otevřené balení vždy dobře uzavřete, uložte na suchém a tmavém místě.

Složení výrobku

  • Pšeničná mouka 47,8 %
  • Cukr
  • Pšeničný škrob
  • Palmový olej
  • Sušená syrovátková bílkovina (z mléka)
  • Uhličitan vápenatý
  • Kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný)
  • Přírodní vanilkové aroma
  • Thiamin (vitamin B1)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Na 100 g:
    Energetická hodnota :  1902 kJ/452 kcal  Tuky :  14 g  - z toho nasycené mastné kyseliny:  7,0 g  Sacharidy :  75 g  - z toho cukry :  26 g  Bílkoviny (rostlinné a živočišné) :  5,9 g  Sůl :  0,53 g  Vitaminy::    Thiamin (Vitamin B1) :  0,5 mg  Minerální látky::    Vápník :  130 mg  *Referenční hodnota příjmu:   
    *% r.h.p. ve 100 g
    Energetická hodnota :    Tuky :    - z toho nasycené mastné kyseliny:    Sacharidy :    - z toho cukry :    Bílkoviny (rostlinné a živočišné) :    Sůl :    Vitaminy::    Thiamin (Vitamin B1) :  100 %  Minerální látky::    Vápník :  33 %  *Referenční hodnota příjmu: