Varmuža Šunkový závitek s křenem 200g
Výrobek Varmuža Šunkový závitek s křenem 200g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo uzeniny, lahůdky. .
Aktuální slevu na Varmuža Šunkový závitek s křenem 200g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .
Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.
Podobné a související zboží
Informace o výrobku
Šunkový závitek s křenem v aspiku
Balení: 200 g EAN: 8594002060879 Kategorie: Potraviny / uzeniny, lahůdky
Popis výrobku
Bez přídavku sladidel • Bez lepku
Alergeny
Vejce, MlékoBalení: Uzavíratelné balení.
Skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě +1°C až +8°C.
Složení výrobku
- Šunkový závitek 50% [šunka 19% (vepřové maso, pitná voda, jedlá sůl, dextróza, maltodextrin, vepřový kolagen, konzervant: dusitan sodný, koření, stabilizátory: di-, tri-, polyfosforečnany, antioxidant: askorban sodný, želírující látka: karagenan, nosič: chlorid draselný, modifikovaný škrob, barvivo: košenila) konzervovaný křen 13% (křen, pitná voda, slunečnicový olej, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, antioxidanty: kyselina citronová, kyselina askorbová), majonéza (řepkový olej, pitná voda, cukr, pasterovaný vaječný žloutek, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný), tvaroh, pomazánka se smetanou (smetana, bramborový škrob, sušené mléko, jedlá sůl)]
- Aspik 44% (pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, vepřová želatina, jedlá sůl, koření, konzervant: benzoan sodný)
- Vařená vejce 3%
- Sterilované okurky 2% (okurky, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření)
- Sterilovaná kapie 1% (kapie, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření)
- Pepř černý
- Konzervant: benzoan sodný
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty
na 100g:
Energetická hodnota : 417 kJ/98 kcal Tuky : 6,6g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8g Sacharidy : 4,6g z toho cukry: 4,1g Bílkoviny : 5,7g Sůl : 2,2gPlatí do vyprodání zásob.
Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací.