Vaše poloha:

Sunlight Tablety do myčky nádobí 100 ks, vybrané druhy

Sunlight Tablety do myčky nádobí 100 ks, vybrané druhy

Výrobek Sunlight Tablety do myčky nádobí 100 ks, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Sunlight , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo tablety do myčky. .

Aktuální slevu na Sunlight Tablety do myčky nádobí 100 ks, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Tablety do myčky na nádobí.

Značka: Sunlight Výrobce: UNILEVER Balení: 100 ks EAN: 8710908666926 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / tablety do myčky

Popis výrobku

Koncentrovaný & efektivní. Proti usazování vodního kamene. Dokonale čisté nádobí. LEŠTIDLO: Pro neuvěřitelně zářivý lesk. Tablety Sunlight Classic jsou určené pro spotřebitele, kteří vyhledávají ekonomické řešení a chtějí velké balení za výhodnou cenu. Pro zesilnění účinků této řady je doporučováno spotřebitelům použít navíc doplňky, jako jsou leštidlo a sůl do myčky. Sunlight Classic je vhodný pro každodenní čištění kuchyňského nádobí. Už se nemusíte bát toho, že svůj volný čas po práci budete muset trávit pracným drhnutím připálených hrnců a čištěním talířů po celé vaší rodině. Sunlight Classic to všechno hravě zvládne za Vás.

Vyzkoušejte také Osvěžovač. Čistič myčky. Nová Značka Sunlight nabízí kompletní řadu přípravků s dvojitou čisticí silou nejen pro zářivě čisté nádobí ale i myčku na nádobí. Vysoká účinnost přípravků Sunlight je dána unikátním složením obohaceným o extrakt z citrónu a účinné čisticí složky. Odborné znalosti značky Cif, která je odborníkem na čistotu, jsou také zárukou čisticí schopnosti přípravků Sunlight.

Příprava a použití

Používání myčky: viz obal. Nerozbalujte. Typy pro úsporu vody, energie, CO₂ a peněz. Odstraňte zbytky jídla z nádobí. Naplňte myčku na maximální kapacitu. Vyzkoušejte program na 50°C nebo s nižší teplotou.

 

 

Bezpečnostní varování

VAROVÁNÍ Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Obsahuje subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • 15% nebo více, avšak méně než 30% bělící činidla na bázi kyslíku
  • 5% nebo více, avšak méně než 15% polykarboxyláty
  • Méně než 5% neiontové povrchově aktivní látky
  • Fosfonáty
  • Parfum
  • Enzymy