Vaše poloha:

Sunlight Tablety do myčky nádobí 52 ks, vybrané druhy

Sunlight Tablety do myčky nádobí 52 ks, vybrané druhy

Výrobek Sunlight Tablety do myčky nádobí 52 ks, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Sunlight , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo tablety do myčky. .

Aktuální slevu na Sunlight Tablety do myčky nádobí 52 ks, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Tablety do myčky na nádobí.

Značka: Sunlight Výrobce: UNILEVER Balení: 52 ks EAN: 8710908668807 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / tablety do myčky

Popis výrobku

Double action Zářivá čistota a lesk nádobí a myčky po každém umytí. Tablety Sunlight All in 1 jsou ideálním pomocníkem pro ty, kteří chtějí efektivně využívat volný čas. Tablety Sunlight All in 1 obsahují vše, co potřebuje vaše myčka a nádobí. Chcete důkladně vyčistit zaschlou špínu či odolnou mastnotu? Nebo potřebujete dodat skleničkám, talířům a dalšímu příslušenství maximální lesk, aniž by došlo k poškození jejich citlivých povrchů? Odpovědí na všechny tyto otázky jsou tablety Sunlight All in 1. Díky nim vám navíc odpadnou i další výdaje na leštidlo či sůl, všechny tyto složky, které napomáhají k zajištění dokonalého výsledku, jsou v nich totiž již obsažené. A aby toho nebylo málo, kromě bezchybné čistoty a lesku, bude vaše nádobí po umytí vonět svěžím aroma.

Vyzkoušejte také Osvěžovač. Čistič myčky. Leštidlo. Nová Značka Sunlight nabízí kompletní řadu přípravků s dvojitou čisticí silou nejen pro zářivě čisté nádobí ale i myčku na nádobí. Vysoká účinnost přípravků Sunlight je dána unikátním složením obohaceným o extrakt z citrónu a účinné čisticí složky. Odborné znalosti značky Cif, která je odborníkem na čistotu, jsou také zárukou čisticí schopnosti přípravků Sunlight.

Příprava a použití

Používání myčky: viz obal. Nerozbalujte. Použití leštidla je i nadále doporučeno v případě problémů s vysušováním (např. při mytí velkého množství plastového nádobí při nízké teplotě). Pro velmi tvrdou vodu (>20°dH, 35°fH), se doporučuje přidat sůl. Typy pro úsporu vody, energie, CO₂ a peněz. Odstraňte zbytky jídla z nádobí. Naplňte myčku na maximální kapacitu. Vyzkoušejte program na 50°C nebo s nižší teplotou.

 

 

Bezpečnostní varování

VAROVÁNÍ Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Obsahuje subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • 5% nebo více, avšak méně než 15% bělící činidla na bázi kyslíku
  • Méně než 5% polykarboxyláty
  • Neiontové povrchově aktivní látky
  • Fosfonáty
  • Enzymy
  • Parfum
  • Citronellol