Vaše poloha:

Surf prací prášek 60 dávek, vybrané druhy

Surf prací prášek 60 dávek, vybrané druhy

Výrobek Surf prací prášek 60 dávek, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Surf , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo prací prášky. .

Aktuální slevu na Surf prací prášek 60 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Prášek na praní

Značka: Surf Výrobce: UNILEVER Balení: 3,9 kg EAN: 8710908521621 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / prací prášky

Popis výrobku

Prací prášek Surf Fruity Fiesta & Summer Flowers je veselá květinovo-ovocná kombinace, která vás naplní optimismem a dobrou náladou. Vůně letních květin doplněná nádechem svěžesti ranní rosy učiní z každého praní nevšední zážitek. Její vůně je tak intenzivní, že vaše oblečení bude vonět i dlouho po vyprání, a vy si tak budete moci vychutnat vůni čerstvě vypraného prádla ještě déle. Kompozice vůní Fruity Fiesta & Summer Flowers je dostupná v prášekové podobě i jako prášek. Doporučujeme tuto variantu používat na barevné prádlo.

Příprava a použití

Pokyny pro péči: Vždy dodržujte pokyny o péči o oděvy na oblečení. Nepoužívejte tento produkt k praní vlny a hedvábí. Pokud se bojíte o ztrátu barvy na oblečení, perte ručně a samostatně s použitím vhodného přípravku. Nenamáčejte kožené oděvy, oblečení s kovovými spojovacími prvky nebo ohnivzdorné oblečení. Neperte ohnivzdorné oblečení na více jak 50°C. Dávkování viz obal. Program s předpírkou: Přidejte dalších 100ml. Ruční praní: 100ml na každých 10l vody, nechte rozpustit. Po použití si opláchněte a osušte ruce. Stejně jako u všech pracích prostředků, v případě, že máte poškozenou nebo citlivou pokožku, vyhněte se delšímu kontaktu s produktem. 6/8kg MAXI pračky: Pro tyto větší pračky použijte vždy dalších 30ml na každé přeplnění.

 

 

Bezpečnostní varování

Surf Color Tropical Lily & Ylang Ylang Prášek na praní VAROVÁNÍ Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Baleno teplem.

Složení výrobku

  • 5-15% aniontové povrchově aktivní látky
  • <5% enzymy, neiontové povrchově aktivní látky, optické zjasňovače, parfum, fosfonáty, polykarboxyláty, zeolity
  • Benzyl salicylate
  • Butylphenyl methylpropional
  • Citronellol
  • Hexyl cinnamal
  • Linalool