Vaše poloha:

Surf prací gel 60 dávek, vybrané druhy

Surf prací gel 60 dávek, vybrané druhy

Aktuální slevu na Surf prací gel 60 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Surf , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo gely a kapsle.

Albert

259 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Platí od: Středa 24.4.2024

Tesco

259,90 Kč -54%*

Platí v prodejnách

Zbývá 7 dní

Platí do: Pondělí 29.4.2024

* Clubcard cena

Informace o výrobku

Značka: Surf Výrobce: UNILEVER Balení: 3 l EAN: 8710447899700 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / gely a kapsle

Popis výrobku

- Tekutý prací přípravek - Vůně White Orchid & Jasmine
- Určen pro bílé prádlo
- 60 pracích dávek
- Úžasná vůně
- Zářivá čistota

Vyzkoušejte exotickou variantu pracích prostředků Surf Hawaiian Dream. Precizně vybalancované složení exotických květin, šťavnatého tropického ovoce a mandarinek zpříjemní vaše každodenní praní. Světově jde o druhou nejprodávanější variantu, které vaše oblečení nejenže krásně provoní, ale také dobře vybere. Elegantní tropická kompozice zbystří vaše smysly, nabije vás energií, díky čemuž si budete připadat jako na dobrodružné dovolené v Havajském souostroví. Přednost pracího prostředku Surf Hawaiian Dream spočívá v tom, že ji můžete používat jak na barevné, tak na bílé prádlo. Kompozice vůní Hawaiian je dostupná v gelové podobě, jako prací prášek i jako moderní kapsle. Surf volí a spojuje jednotlivé vůně tak, aby tvořily unikátní kompozice. Prací prostředky Surf nabízejí nejen účinnost praní, ale také dlouhotrvající vůni svěžesti. Naší filozofií je tvoření vůní, které dovolují na chvíli zapomenout na všední starosti během dne. Aromatické kompozice, které tvoří Surf, dodávají výjimečnost vypraným věcem, které jsou díky tomu nejen čisté, ale i plné svěžesti a krásné vůně.

Příprava a použití

Pokyny pro péči: Vždy dodržujte pokyny o péči o oděvy na oblečení. Tmavé oblečení perte zvlášť. Zkontrolujte barevnou stálost oblečení, než použijete neředěný tekutý prací přípravek. Neperte ohnivzdorné oblečení na více jak 50°C. Nepoužívejte na hedvábí a vlnu. Pro ruční praní použijte 50ml produktu na 10 L vody. Vysoce znečištěné oblečení perte na vysokou teplotu. Při praní na nižší teplotu nepoužívejte program na jemné praní, tím dosáhnete lepších výsledků. Dávkování viz obal.

 

 

Bezpečnostní varování

Surf White - white orchid & jasmine Tekutý prací přípravek VAROVÁNÍ Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Obsahuje 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on. Může vyvolat alergickou reakci.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Uzavíratelné balení.

Složení výrobku

  • 5-15% aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky
  • <5% enzymy, optické zjasňovače, parfum, mýdlo
  • Butylphenyl methylpropional
  • Citronellol
  • Eugenol
  • Limonene
  • Benzisothiazolinone

    Vývoj ceny produktu