Vaše poloha:

Vanish Gold oxi action odstraňovač skvrn 940ml

Vanish Gold oxi action odstraňovač skvrn 940ml

Výrobek Vanish Gold oxi action odstraňovač skvrn 940ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Vanish , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky. .

Aktuální slevu na Vanish Gold oxi action odstraňovač skvrn 940ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Odstraňovač skvrn

Značka: Vanish Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 940 ml EAN: 5997321746593 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky

Popis výrobku

Vanish Gold OxiAction - Úžasné odstranění skvrn během pouhých 30 sekund* Pro maximální rychlost a sílu aplikujte přímo a uvidíte** odstranění některých skvrn během pouhých 30 sekund **Červené víno, Šťáva z červeného ovoce, Líčidla, Maliny, Make-up, Sojová omáčka

Příprava a použití

Praní Přidejte spolu s vaším pracím prostředkem. - na odolné a zaschlé skvrny x120ml. - běžné skvrny x60ml. Namáčení Po namáčení vyperte jako obvykle. Pro dosažení nejlepších výsledků skvrny před opláchnutím drhněte. Před praním Po drhnutí, naplňte dávkovací odměrku podle návodu k praní a dejte do bubnu pračky. Doporučení k použití: - Vždy dodržujte pokyny k praní na štítku pro péči o oděv nebo látku. - Před použitím zkontrolujte stálost barvy otestováním na skrytém místě. Opláchněte a nechejte oschnout. - Po vyprání nebo ošetření oděvů pomocí přípravku Vanish Gold nechejte oschnout mimo dosah zdrojů přímého tepla a přímého slunečního záření. - Když budete používat Vanish před praním, použijte vlažnou vodu. - Pro dosažení nejlepších výsledků se může stát, že bude nutno zopakovat určité části postupu. - Nepoužívejte na oděvy, které vyžadují chemické čištění. - Nelijte výrobek na žádné kovové části oděvů (např. knoflíky, zipy). - Nevystavujte ošetřené nebo namáčené oděvy zdrojům přímého tepla ani přímému slunečnímu světlu před jejich vypráním nebo pečlivým opláchnutím. - Nenechávejte výrobek na oděvech zaschnout (kontaktní doba výrobku s oděvem je maximálně 10 minut.

 

 

Bezpečnostní varování

Nebezpečné látky: peroxid vodíku, benzensulfonová kyselina, C 10-13, alkyl deriváty, sodné soli, alkoholy ethoxylované, C 12-14, alkoholy C 13-15 lineární a větvené, ethoxylované. - Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Používejte ochranné brýle nebo obličejový štít. Zabraňte styku s očima, kůží nebo oděvem. - Při zasažení očí: Několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte Toxikologické informační středisko nebo lékaře. Při požití: Necítíte-li se dobře volejte Toxikologické informační středisko nebo lékaře. - Při styku s kůží může přípravek způsobit zbělání kůže. Neznepokojujte se, zbělání je dočasné a vratné. V případě, že se postříkáte přípravkem, okamžitě se důkladně opláchněte vodou. Pro citlivou pokožku se doporučuje použití rukavic. Nesměšujte s chlórovými bělícími činidly. Nebezpečí Způsobuje vážné poškození očí.

 

Balení: Plastová láhev.

Složení výrobku

  • 5-15%: kyslíkové bělící činidlo, neiontové povrchově aktivní látky
  • <5%: optické zjasňovače, parfém, citronelol, hexylcinnamal