Vaše poloha:

Veet Natural Inspirations Voskové pásky na obličej 20 ks

Veet Natural Inspirations Voskové pásky na obličej 20 ks

Výrobek Veet Natural Inspirations Voskové pásky na obličej 20 ks momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy. .

Aktuální slevu na Veet Natural Inspirations Voskové pásky na obličej 20 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Voskové pásky na obličej.

Výrobce: Reckitt Benckiser EAN: 5997321771304 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy

Popis výrobku

 

Dermatologicky testovánoVhodné pro všechny typy pleti

 

Vyzkoušejte dotek přírody s novými Veet natural inspirations™, dokonale tvarovanými voskovými pásky, které z 90%* obsahují složky přírodního původu a které vám zaručí hladkou pokožku až na 28 dnů. Díky obsahu pryskyřice získávané z borovice a ubrouskům obohaceným přírodním arganovým olejem, který je známý svými hydratačními účinky, zanechávají pocit hydratované a na dotek hladké pokožky. Jsou ideální pro malé a choulostivé části těla, jakými jsou horní ret, tváře a brada. Pásky jsou optimálně navrženy tak, aby umožnily přesnou aplikaci na tyto malé partie.

Příprava a použití

5 kroků: Před použitím přípravku Veet si prosím pečlivě přečtěte text na obale. 1. Vyndejte pásek a rozdělte ho na dvě poloviny podle svislé perforace. Jednu si dejte stranou. Dvojitý pásek promněte v rukou, aby šly obě části od sebe oddělit. 2. Pásky od sebe pečlivě oddělte pomocí zaoblených Easy Strip™ okrajů. 3. S okrajem Easy Strip™ ve směru růstu chloupků aplikujte na danou partii jeden pásek. Několikrát ho rukou přejeďte po směru růstu chloupků, aby, vosk dobře přilnul. 4. Udržujte pokožku napnutou. Pevně uchopte štítek a strhněte pásek, jak nejrychleji to půjde, proti směru růstu chloupků. Pásek strhněte jedním prudkým pohybem, raději těsně u pokožky než dále od ní. 5. Po depilaci z pokožky odstraňte zbývající vosk ubrouskem pro závěrečnou péči Luminous Finish.

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění: Ponechte si obal a leták, abyste měli po ruce další upozornění. Před použitím si přečtěte všechna upozornění a návod a řiďte se jimi. Vhodné k použití na horním rtu, na tvářích a bradě. NEVHODNÉ k použití na hlavě, zbylých částech obličeje, očích, nosu, uších, v oblasti konečníku, genitálií a bradavek nebo na jakýchkoli jiných částech těla. Nepoužívejte na křečové žíly, jizvy, mateřská znaménka, aknózní, poškozenou, podrážděnou, spálenou pokožku nebo pokožku, která v minulosti nepříznivě reagovala na depilaci. S další depilací vždy počkejte alespoň 72 hodin. Před použitím si ověřte u svého lékaře, zda neberete léky, které by mohly mít vliv na stav vaší pokožky, nebo zda netrpíte nějakou kožní chorobou. Používání depilačního vosku není vhodné pro starší lidi, diabetiky nebo lidi, kterým jsou orálně podávány retinoidy. Jestliže jste se ještě nedepilovali, doporučujeme začít odstraněním chloupků na nohách. Pouze tehdy, když už máte zkušenosti, proveďte depilaci na citlivých částech obličeje. Před použitím se ujistěte, že máte suchou, nepodrážděnou pokožku bez zbytků krémů, olejů, či deodorantů. Před každým použitím OTESTUJTE REAKCI NA SVÉ POKOŽCE aplikováním přípravku na malou část těla, kterou chcete ošetřit, a jeho odstraněním; dodržujte návod k použití. Pokud po 24 HODINÁCH nezaznamenáte alergickou reakci, použijte přípravek i na zbylou část. Pocítíte-li během použití jakékoliv pálení / štípání, přípravek okamžitě odstraňte pomocí zadní části aplikovaného pásku, zvlhčujícího ubrousku pro závěrečnou péči nebo dětského olejíčku a poté důkladně opláchněte studenou vodou. Jestliže pocit pálení přetrvává, vyhledejte lékařskou pomoc. Nepoužívejte vosk na stejné místo více než jednou. Po použití může být pokožka krátkodobě citlivější, proto se snažte ji neškrabat. Po použití doporučujeme počkat 24 hodin s aplikací antiperspirantu, jakéhokoliv jiného parfemovaného přípravku, samoopalovacích prostředků, s koupáním či opalováním. Pokud vám došly ubrousky pro závěrečnou péči Luminous Finish, můžete použít dětský olejíček. K odstranění vosku nepoužívejte vodu, mýdlo či alkohol. UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ. V případě požití okamžitě vyhledejte lékaře a ukažte mu obal. Vyhněte se kontaktu s očima. Při zasažení očí je ihned vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte lékaře. Depilace voskem je vhodná pro těhotné ženy, ale může způsobit modřiny. Uchovejte na chladném a suchém místě.

 

Vyrobeno ve Francii. Balení: Ramínko.

Složení výrobku

  • Voskové pásky: triethylene glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyethylene, parfum, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate
  • Ubrousky pro závěrečnou péči: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, camelina sativa seed oil, argania spinosa kernel oil, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool