Vaše poloha:

Rodinné Vinařství Břeclav Chardonnay jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr bílé polosladké 0,75l

Rodinné Vinařství Břeclav Chardonnay jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr bílé polosladké 0,75l

Výrobek Rodinné Vinařství Břeclav Chardonnay jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr bílé polosladké 0,75l momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo nápoje alkoholické. .

Aktuální slevu na Rodinné Vinařství Břeclav Chardonnay jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr bílé polosladké 0,75l zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr, bílé, polosladké

EAN: 8594068860451 Kategorie: Potraviny / nápoje alkoholické

Popis výrobku

 

Limitovaná edice 4666 lahví

 

Toto příjemné Chardonnay vzniklo ve sluncem zahřátých vinicích nedaleko obce Lipov na Slovácku. Vyznačuje se vůní meruněk, medu a praženého sladu, typickou pro Chardonnay vypěstované v této oblasti. Chuť je plná, příjemně ovocná a osvěžující s pikantním závěrem. Tím se stává toto Chardonnay vhodným doplňkem pokrmů v gastronomii ale také ideálním společníkem pro delší ochutnávání. Vinařska oblast: Morava Vinařská podoblast: Slovácká Vinařská obec: Lipov Viniční trať: Nová hora

Příprava a použití

Teplota servírování 8° až 10°C. Vhodné ke kvalitním paštikám, aromatickým sýrům, výraznějším pokrmům z masa, pokrmům z ryb a mořských plodů. Víno je přírodní produkt. Případný sediment nebo vinný kámen je přírodní povahy, není zdraví škodlivý a není vadou výrobku. V případě přítomnosti sedimentu víno dekantujte.

 

 

Informace pro alergiky

Obsahuje siřičitany

 

Bezpečnostní varování

Pijte zodpovědně.

 

Obsah alkoholu 11.5%. Víno z hroznů Chardonnay. Víno z České republiky. Oblast původu Morava. Vinařská oblast Slovácká. Balení: Láhev.