Vaše poloha:

Vitana Už jen vejce instantní polévka, vybrané druhy

Vitana Už jen vejce instantní polévka, vybrané druhy

Výrobek Vitana Už jen vejce instantní polévka, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo ostatní potraviny. .

Aktuální slevu na Vitana Už jen vejce instantní polévka, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Dehydratovaný výrobek

Balení: 63 g EAN: 8593837248568 Kategorie: Potraviny / ostatní potraviny

Popis výrobku

 

Bez přidaného glutamátuBez konzervantůUvařeno za 4 minHotová polévka 1 litr

 

Víte, že...? Sušení neboli dehydratace je staletími prověřený tradiční způsob uchování potravin, díky němuž již není potřeba přidávat žádné konzervační látky.

Příprava a použití

Návod k přípravě: 1. Do hrnce odměřte 1 litr vody a přiveďte k varu. 2. Přidejte obsah sáčku, za občasného míchání vařte 3 minuty. 3. Ve sklenici vidličkou rozšlehejte 1 vejce a přidejte je do polévky. Zamíchejte a 1 minutu povařte. Náš tip: Pokrájejte 5 žampionů. Na rozpálenou pánev dejte 1-2 lžíce oleje, přidejte žampiony a orestujte je. Pak je vložte do hrnce, přidejte 1 litr vody a obsah sáčku a vařte dle návodu. Po přípravě ihned spotřebujte.

 

 

Informace pro alergiky

Může obsahovat stopy vajec, mléka, celeru, vlčího bobu.

 

Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte v suchu.

Složení výrobku

  • Složení výrobku (v dehydratovaném stavu):
  • Semolinové těstoviny (pšeničná mouka - obsahuje lepek)
  • Jedlá sůl
  • Maltodextrin
  • Aromata
  • Slepičí tuk
  • Rostlinný bílkovinný hydrolyzát
  • Cukr
  • Zelenina 1,5 % (karotka, celerová nať)
  • Sušené kuřecí maso 0,5 % (kuřecí maso, strouhanka, vaječný bílek, antioxidant romarýnový extrakt)
  • Směs koření

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 ml
    Energetická hodnota :  25 kcal / 107 kJ  Bílkoviny :  1,0 g  Sacharidy :  3,8 g  z toho cukry :  0,3 g  Tuky :  0,7 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  0,1 g  Vláknina :  0,02 g  Sodík :  0,3 g  *GDA - doporučené denní množství pro dospělé vztažené na denní potřebu energie 2000 kcal:    Výživové nároky jednotlivců se mohou lišit v závislosti na věku, pohlaví, hmotnosti a fyzické aktivitě:   
    1 porce (250 ml)
    Energetická hodnota :  63 kcal / 268 kJ  Bílkoviny :  2,6 g  Sacharidy :  9,5 g  z toho cukry :  0,7 g  Tuky :  1,6 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  0,3 g  Vláknina :  0,06  Sodík :  0,8 g  *GDA - doporučené denní množství pro dospělé vztažené na denní potřebu energie 2000 kcal:    Výživové nároky jednotlivců se mohou lišit v závislosti na věku, pohlaví, hmotnosti a fyzické aktivitě:   
    % GDA* v 1 porci
    Energetická hodnota :  3,2 %  Bílkoviny :  5,2 %  Sacharidy :  3,5 %  z toho cukry :  0,7 %  Tuky :  2,3 %  z toho nasycené mastné kyseliny:  2,3 %  Vláknina :  0,2 %  Sodík :  34,0 %  *GDA - doporučené denní množství pro dospělé vztažené na denní potřebu energie 2000 kcal:    Výživové nároky jednotlivců se mohou lišit v závislosti na věku, pohlaví, hmotnosti a fyzické aktivitě: