Vaše poloha:

Woolite prací prostředek 75 dávek, vybrané druhy

Woolite prací prostředek 75 dávek, vybrané druhy

Aktuální slevu na Woolite prací prostředek 75 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Woolite , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo gely a kapsle.

Tesco

239,90 Kč -47%*

Platí v prodejnách

Zbývá 15 dní

Platí do: Úterý 7.5.2024

* Clubcard cena

Platí od: Středa 24.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Woolite Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 4,5 l EAN: 8592326009512 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / gely a kapsle

Popis výrobku

Oživuje barvy Vašeho tmavého a černého oblečení a pomáhá ho chránit před vyblednutím a obarvením. Jeho unikátní formule: 1. Oživuje barvy Vašeho tmavého a černého oblečení díky nové technologii "ColourBoost". 2. Pomáhá chránit před vyblednutím, protože pere bez agresivních přísad. 3. Obsahuje složky neutralizující uvolněné barvivo z textilií a tím pomáhá chránit světlejší části oblečení před obarvením.

Příprava a použití

Doporučené dávkování pro všechny stupně tvrdosti vody viz obal. Při praní vždy postupujte podle instrukcí na Vašem oblečení, obzvláště dodržujte doporučené teploty. Nové oblečení vyperte poprvé samostatně. Pro praní v pračce dávkujte do přihrádky pro hlavní praní nebo přímo do bubnu pračky.

 

 

Bezpečnostní varování

Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc: Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Po použití si umyjte ruce.

 

Balení: Plastová láhev.

Složení výrobku

  • <5%: aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky, mýdla, benzisothiazolinon, methylisothiazolinon, enzymy, parfém, butylfenyl methylpropional, citronellol, geraniol, linolen, linalool

    Vývoj ceny produktu