Vaše poloha:

Zewa Deluxe papírové kapesníky 10×10 ks 3-vrstvé, vybrané druhy

Zewa Deluxe papírové kapesníky 10×10 ks 3-vrstvé, vybrané druhy

Aktuální slevu na Zewa Deluxe papírové kapesníky 10×10 ks 3-vrstvé, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Zewa , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo toaletní papír, kapesníky nebo papírové kapesníky.

ROSSMANN

Zbývá 6 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Odolné vůči praní. Potvrzeno externím institutem; praní v kapse při max. 60 °C a zatížení pračky 3 kg. Produkt je vyráběn s více motivy. Dodávka je závislá na aktuální nabídce a není možné doručit konkrétní motiv. 

Značka: Zewa Výrobce: SCA Hygiene Products Balení: 100 ks EAN: 9011111516145 Kategorie: Drogerie a parfumerie / toaletní papír, kapesníky / papírové kapesníky

Popis výrobku

Tři vrstvy měkkého papíru, pevná textura a jemná vůně heřmánku pro extra péči. Kapesníčky Zewa Camomile vám účinně uleví od příznaků nachlazení, jako je např. červený nos.

 

3 vrstvé. Země původu Německo. Balení: Zabalené.

Upozornění pro nabídku ROSSMANN: Odolné vůči praní. Potvrzeno externím institutem; praní v kapse při max. 60 °C a zatížení pračky 3 kg. Produkt je vyráběn s více motivy. Dodávka je závislá na aktuální nabídce a není možné doručit konkrétní motiv. 

Vývoj ceny produktu