Vaše poloha:

Znojmia Okurky 5-7 cm 660g

Znojmia Okurky 5-7 cm 660g

Aktuální slevu na Znojmia Okurky 5-7 cm 660g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Znojmia , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo nakládané a kompoty.

Zbývá 12 dní

Platí do: Neděle 28.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Znojmia Výrobce: Hamé Balení: 660 g EAN: 8594001740765 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / nakládané a kompoty

Popis výrobku

 

Ve sladkokyselém nálevuSlazeno pouze cukremVyrobeno na jižní MoravěTradiční receptura

 

První historická zmínka o znojemských okurkách pochází z 2. poloviny 16. století. V té době se začaly ve znojemské oblasti pěstovat okurky, které do Evropy přišly až z daleké Indie. Od poloviny 19. století se na Znojemsku začaly lahodné okurky uchovávat prostřednictvím slaného a kyselého nálevu a staly se velmi oblíbenou pochoutkou i na císařských dvorech. V průběhu 20. století pak byla vyvinuta zcela originální receptura sladkokyselých znojemských okurek, která je známá pod značkou Znojmia a je velmi oblíbená nejen u nás v Čechách, ale i v řadě zemí ve světě, kam míří velká část produkce znojemských okurek. Znojemské okurky - dříve pochoutka císařů, dnes pochoutka pravých gurmánů.

Značka Znojmia je známá zejména okurkami, jejichž jedinečný a lahodný nálev si získal srdce již několika generací zákazníků. Neméně oblíbené jsou však i další sterilované výrobky, které jsou pod značkou Znojmia k dostání - například zelí, hrášek, kukuřice, paprika, křen či různé zeleninové směsi jako Moravanka a Kunovjanka. Výrobky Znojmia jsou ideální jako součást salátů, příloha, ozdoba slavnostních mís či jen tak samotné, na chuť.

 

Alergeny

Hořčice

 

Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-28 °C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10 °C.

Značka Znojmia je známa jako výrobce okurek, jejichž jedinečný a lahodný nálev si získal srdce již několika generací zákazníků. Vždyť první historická zmínka o znojemských okurkách pochází už z 2. poloviny 16. století. V té době se totiž začaly pěstovat okurky ve znojemské oblasti. Od poloviny 19. století se na Znojemsku začaly okurky uchovávat ve slaném a kyselém nálevu a v průběhu 20. století pak byla vyvinuta zcela originální receptura sladkokyselých znojemských okurek.

Neméně oblíbené jsou však i další sterilované výrobky, které můžete pod značkou Znojmia zakoupit. Je to například zelí, hráček, kukuřice, paprika, křen či různé zeleninové směsi, například oblíbená Moravanka nebo Kunovjanka jako dělaná do bramborového salátu.

Výrobky Znojmia jsou vždy správnou volbou, protože mají výbornou chuť, obsahují suroviny nejvyšší jakosti, mají původní recepturu, jsou bez konzervantů a bez lepku, jsou vyrobené na Jižní Moravě, a navíc mají univerzální použití – jsou perfektní součást salátů, jako příloha, ozdoba slavnostních mís nebo jen tak na chuť

Zelenina Znojmia, vždy dobře naložená!

Složení výrobku

  • Okurky
  • Voda
  • Ocet
  • Cukr
  • Cibule
  • Sůl
  • Hořčičné semeno
  • Stabilizátor: chlorid vápenatý
  • Kořenící výtažek

    Vývoj ceny produktu