Vaše poloha:

Rizika e-cigaret: Výzkum poukazuje na možné srdeční komplikace

Nadále rozšiřující se popularita e-cigaret a vapování přináší do popředí zájmu i otázku jejich dlouhodobých dopadů na zdraví. Nedávný výzkum upozorňuje na potenciální rizika, která mohou souviset se srdečními komplikacemi. E-cigarety, často nazývané "vapo" nebo "vapování", se stávají stále běžnější alternativou k tradičnímu kouření, avšak zároveň vzbuzují obavy ohledně jejich dopadu na lidské zdraví.

5 Must-Have dermokosmetických produktů pro vaši péči o pleť

Chcete mít zdravou a zářivou pleť? Přinášíme vám přehled pěti klíčových dermokosmetických produktů, které by neměly chybět v každé péči o pleť. Tyto produkty pomohou řešit běžné problémy s pletí a udrží pleť v optimální kondici.

Piškotová roláda snadno a rychle: Recept, který zvládne každý

Piškotová roláda s tvarohovou náplní a ovocem je lehký jarní dezert, na kterém si zaručeně pochutná celá rodina. Její příprava je přitom snadná a nezabere vám více než hodinu.

Jaký typ zastřešení si vybrat pro terasu nebo pergolu?

Terasa je neoddělitelnou součástí domu, poskytující příjemné místo k odpočinku a relaxaci. Stejně tak pergoly či altány představují oblíbená místa pro setkávání s přáteli či rodinnými večery. Aby tyto venkovní prostory byly využitelné i za nepřízně počasí, je nezbytné vybavit je vhodným zastřešením. Jaký typ zastřešení je tedy ten správný?

Zachraňte svou orchidej zázvorem: Jednoduchý trik, který funguje

Orchideje jsou krásné rostliny, které přinášejí do našich domovů exotickou krásu a eleganci. Pěstování orchidejí však může být pro některé z nás výzvou. Pokud jste se ocitli v situaci, kdy vaše orchidej nedává svému prostředí najevo svou obvyklou vitalitu, možná jste hledali různé způsoby, jak jí pomoci. Jedním z nečekaných řešení může být použití zázvoru.

Centrum Černý Most se rozšíří, přidá obchody i restaurace

Obchodní centrum Černý Most čeká výrazné rozšíření. Přibude 20 obchodů, 22 restaurací i 3 nové kinosály. Na širší nabídku podniků se zákazníci mohou těšit již v roce 2025.

Birell rozšiřuje portfolio: Nová Active řada s kofeinem zpříjemní vaše odpoledne

Birell, jedna z předních značek nealkoholických piv na trhu, přináší inovaci, která nadchne milovníky osvěžení i požití. Nová stálá řada Birell Active představuje revoluční spojení nealkoholických radlerů s kofeinem, čímž nabízí ideální osvěžení pro každodenní použití. Tato novinka vychází z úspěchu loňské limitované edice a reaguje na poptávku spotřebitelů po nových příchutích a sníženém obsahu cukru.

Srdce na prvním místě: Pět ultra-zpracovaných potravin, kterým byste měli říkat ne

Srdce je náš nejcennější poklad a je na nás, abychom mu věnovali dostatečnou péči. V dnešní době je však snadné podlehnout pokušení průmyslově zpracovaných dobrot. Avšak, tyto potraviny často představují potenciální hrozbu pro naše zdraví. Přečtěte si následující článek a objevte pět ultra-zpracovaných potravin, které byste měli říkat ne, pokud máte zájem o zdravé srdce.

Lesy bez lidí: Nový zákon v Česku plánuje omezit přístup veřejnosti

Návrh novely zákona o myslivosti, který předložilo Ministerstvo zemědělství České republiky, vyvolává živé diskuse a rozporuplné reakce. Tato novela by umožnila vyhlásit v lesích myslivecké obory a zakázat veřejnosti vstup do nich bez předchozího povolení. Tato opatření vyvolávají obavy ochránců přírody ohledně možného zneužití a negativních dopadů na životní prostředí.