Vaše poloha:

Zkuste něco nového: Francouzské brambory s vajíčky a hořčicí

Francouzská kuchyně je proslulá svou bohatou paletou chutí a sofistikovanými recepty, které lákají chuťové buňky po celém světě. Jedním z těchto lahodných pokrmů jsou francouzské brambory, které mohou být připraveny mnoha způsoby. Jedním z nezapomenutelných receptů je kombinace brambor, vajíček a hořčice, která vytváří jedinečnou chuťovou explozi.

Máte rádi brambůrky s kouřovou příchutí? Této chuti je možná konec!

Potraviny s kouřovou příchutí čeká velká změna. V Evropské unii dojde k zákazu tekutého kouře, tedy směsi dodávající mnoha pochutinám charakteristické kouřové aroma. Důvodem jsou zdravotní rizika související s poškozením genetického materiálu.

Vlastní kelímek na kávu se vyplatí: Objevte slevy, které vás překvapí

Pokud jste věrnými milovníky kávy, jistě jste si všimli, jak se krajina jednorázových kelímků postupně mění. Kavárny a prodejci kávy přecházejí na udržitelnější alternativy, což ovlivňuje nejen způsob, jakým si užíváme svou denní dávku kofeinu, ale i naše životní prostředí. Podívejme se podrobněji na několik klíčových aspektů tohoto trendu.

Varování pro Čechy: Vyřiďte si toto v bance, nebo přijdete o významnou částku peněz

Rok 2024 přináší do finančního světa významné změny, které mohou mít výrazný dopad na peněženky obyvatel. Tyto novinky se dotýkají především domácností, které mohou zaznamenat dramatický pokles svých příjmů. Avšak není vše ztraceno, některé změny mohou být pro někoho i výhodné, pokud budou včas řádně zaregistrovány. Představme si tyto změny podrobněji a zjistěme, co mohou znamenat pro každodenní život.

Recept na nadýchaný mazanec, který zmizí dřív, než řeknete 'Velikonoce'

S blížícími se Velikonočními svátky se na naše stoly opět vrací tradiční pochoutky, mezi které patří i neodolatelně voňavý a luxusně nadýchaný mazanec. Tento klenot české kuchyně dokáže vykouzlit úsměv na tváři každého, kdo se po jeho ochutnání cítí jako v ráji. V tomto článku vám přinášíme recept na mazanec, který zmizí dřív, než stačíte říct "Velikonoce".

Myslivecký zákon budí rozruch: Hrozí omezení vstupu do lesa pro veřejnost?

Turistika v lese, sběr hub i trhání borůvek. To vše může v některých lesích znemožnit nová vyhláška Ministerstva zemědělství ČR. Proti novému mysliveckému zákonu se kriticky vyjádřil Český svaz ochránců přírody i ombudsman Stanislav Křeček.

Klimatická krize na lososích farmách: Nová studie odhaluje masivní úhyny lososů

Během posledních let se objevuje alarmující trend na lososích farmách po celém světě. Masivní úhyny lososů se staly častým jevem, který vyžaduje pozornost odborníků i veřejnosti. Nová studie provedená kanadskou univerzitou odhaluje rozsah a důvody těchto úhynů, které jsou spojeny s klimatickou krizí a technologickým pokrokem.

Upleťte si svou velikonoční pomlázku

Velikonoce 2024 se blíží a s nimi i tradice velikonoční pomlázky. Co kdybyste si letos vytvořili vlastní? Přinášíme vám návod, jak si uplést velikonoční pomlázku.

Kde najdete TOP produkty v akci?

V současné době, kdy ceny potravin neustále rostou, se každý snaží najít způsoby, jak maximalizovat úspory. Obchodní řetězce si tohoto trendu jsou vědomy a reagují na něj nabídkou různých akcí a slev na své produkty, aby vyhověly požadavkům svých zákazníků a umožnily jim výhodnější nákupy.