Vaše poloha:

Aktuální letáky - Prima Drogerie

Prima Drogerie slevy Prima Drogerie prodejny

Aktuální akční letáky Prima Drogerie

Reklama

Prima Drogerie

„U nás najdete i to, co nehledáte,“ vzkazuje síť prodejen Prima Drogerie. Sortiment a služby Prima Drogerie nabízí vše pro krásu, úklid, domov, zahradu, a i něco navíc. Poslední tajemná kolonka skrývá položky, jako je dárkové a dekorační sezónní zboží. Vybrané pobočky Prima Drogerie disponují i krmivem pro mazlíčky, dioptrickými a slunečními brýlemi, zdravou výživou či položkami z oddělení papírnictví.

Prima Drogerie se pyšní i výraznou českou stopou. Vedle světových značek v Prima Drogerie najdete celou řadu českých značek od českých výrobců (například Body-Tip, Dermacol, Kitl, Lena, Lilien, Ryor, Saloos, Alpa, Authentic, Twister, Vivaco a mnoho dalších).

Historie Prima Drogerie v České republice se začala psát již v roce 2007. Aktuálně síť Prima Drogerie tvoří přes 20 prodejen a přes 10 000 spokojených zákazníků. Navštívit můžete i pět Klubových Prima Drogerií, tyto tzv. vlajkové lodě se nachází v Liberci, Turnově, Hostinném, Hořicích a Odoleně Vodě. Otevírací doba poboček Prima Drogerie je individuální a vychází vstříc lokalitě, kde se nachází.

Nákupy v síti Prima Drogerií zpestřují akce a soutěže. Akční leták Prima Drogerie vychází v několika podobách, a to akční leták Prima Akce, akční leták Prima Výběr a akční leták Prima Klub. Tuto trojici doplňují stručnější letáky označované jako plakáty. I tato podoba akčního letáku Prima Drogerie má dvě mutace, a to Plakát Prima Akce a Plakát Prima Klub. Jak již název napovídá, akční leták Prima Klub je určen pro věrné zákazníky. Každý z akční letáků skýtá nejen desítky slev a akčních položek, ale i lákavé soutěže. Akční leták Prima Drogerie v elektronické podobě je vyvěšen i na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz.

Věrnostní program Prima klub vedle speciálního akčního letáku slibuje mnoho dalších benefitů. Věrní zákazníci Prima Drogerie se mohou dále těšit na 10% slevu na první nákup, 3% slevu na každý nákup, Prima cenu nejen v letákových akcích, dárky a vzorky některých výrobků a v neposlední řade informace o pravidelných akcích a slevách. Členem Prima klubu se můžete stát bezplatně na prodejnách v Liberci, Turnově, Hostinném, Hořicích nebo Odoleně Vodě. Registraci lze vyplnit přímo na pobočce nebo on-line.

Pobočky Prima Drogerie jsou vybaveny nejen širokým sortimentem (tělová, pleťová, vlasová a dekorativní kosmetika, vlasová galanterie, úklidové a čistící prostředky, technická drogerie, potřeby pro zahrádkáře, barvy a laky, chovatelské potřeby, dárkové zboží atd.), ale i školeným personálem, který vždy rád ochotně poradí. Další tipy a rady úklidu domácnosti nebo péči o zahradu najdete v Magazínu AkcniCeny.cz.

Tipy z akčního letáku Prima Drogerie: