Vaše poloha:

Aktuální letáky - dm drogerie markt

dm drogerie markt slevy dm drogerie markt prodejny

Reklama

Dm drogerie aktuální leták najdete vždy na AkcniCeny.cz. Nové letáky dm vycházejí každý měsíc ve středu a platí čtyři týdny do úterý. Většinou se jedná o první středu v měsíci. Dm drogerie vydává také jednou měsíčně dm journal, který vychází rovněž ve středu a má platnost 4 týdny.

V dm journalu najdete přehled privátních značek a akční ceny drogerie, kosmetiky nebo dětského zboží. Klasický leták dm je méně obsáhlý, naleznete v něm ale výhodnější ceny a zajímavější akce.

Na nový leták dm drogerie vás upozorníme e-mailem, jestliže si nastavíte upozornění.

Dm drogerie markt je zaměřena na maloobchodní prodej drogistického a doplňkového sortimentu v samoobslužných prodejnách. V České republice má již více než 200 prodejen.

dm drogerii najdete široký sortiment výrobků péče o tělo a pleť, dekorativní kosmetiku, výrobky pro péči o vlasy, kosmetiku pro muže, biopotraviny a přírodní kosmetiku. Maminky ocení možnost výběru z bohatého sortimentu péče o dítě a dětské výživy, samozřejmostí je krmivo pro domácí mazlíčky. Možnost zpracování fotografií, široká nabídka fotodárků.

Zákazníci v prodejnách dm naleznou i velký výběr vysoce kvalitních produktů vlastní značky Alverde, babylove, Balea, Balea men, Balea Professional, Das gesunde Plus, Dein Bestes, Denk mit, Dontodent, ebelin, FASCÍNO, Jessa, Paradies, Princezna Kouzelná víla, Profissimo, s-he stylezone, S-quitofree, Sanft&Sicher, SauBär, Saugstark&Sicher, Soft&Sicher, Sundance, které jsou k dostání za příznivé ceny. 

Dm nabízí atraktivní věrnostní programy dm active beauty svět výhod a dm babybonus, a také akční leták dm - dm Journal.

V rámci dm active beauty světa výhod sbírá zákazník body za nákup (20 Kč = 1 bod). Za body si může vybrat z pestré nabídky výhod, např. slevové knížky, slevy na nevšední zážitky, wellness víkendy v hotelu,  na vstupné do aquaparku, na péči o vlasy a pleť nebo na návštevu kondičního a výživového poradce!

Dm babybonus je určen pro nastávající maminky a rodiče s dětmi do tří let. Během členství v programu jsou zákazníkovi pravidelně zasílány slevové knížky s atraktivními slevovými kupóny, tématické informační brožury pro rodiče se zajímavými informacemi o vývoji děťátka a malá narozeninová překvapení. Více informací u personálu prodejny dm nebo na webových stránkách dm drogerie.

 Více se o společnosti můžete dozvědět na webu https://www.dm.cz/