Vaše poloha:
Reklama

Kitos

Společnost Kitos nabízející široký sortiment domácích potřeb, dekorací a dárků byla založena roku 2010 jako dceřiná společnost velkoobchodu UTC, jenž se specializuje na distribuci kuchyňského náčiní a domácích potřeb.

Ptáte se, co znamená výraz „Kitos“? Kitos pochází z finského slova kiitos, což česky znamená děkuji. A právě vděk vyjadřuje Kitos všem svým zákazníkům. „Kitos je poděkováním za každý nákup a příslibem, že stále pracujeme na nových cestách, jak naše zákazníky hýčkat a těšit,“ slibuje Kitos.

Aby byly klienti spokojeni a rádi se vraceli, dbá společnost Kitos na vysokou kvalitu zákaznického servisu, aktuálnost a atraktivnost sortimentu a zajímavé akce. Akční nabídku prezentuje Kitos prostřednictvím akčního letáku Kitos. Na stránkách pestrobarevného akčního letáku Kitos najdete výběr výrobků za atraktivní ceny. Každý akční leták Kitos nabízí pokaždé něco navíc. Na zadní straně akčního letáku Kitos je uveden i seznam prodejen, kde akční leták Kitos platí. Akční leták Kitos je vyvěšen i na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz.

Menu Kitos se dělí do několika kategorií, a to vaření, pečení, vánoční pečení, jídelna, čistý domov – úklid, pro děti, dekorace, Kitchisimo, sezónní inspirace či dům a zahrada. Oblíbené produkty Kitos i žhavé novinky jsou k sehnání ve více jak dvaceti kamenných prodejnách Kitos či v e-shopu Kitos. Kitos slibuje více než 5 000 položek skladem.

Výhodou nákupu v prodejnách Kitos je okamžitá dostupnost zboží či rezervace zboží. Obchody Kitos slouží i jako výdejní místa. Otevírací doba prodejna Kitos je individuální. E-shop Kitos je otevřen nepřetržitě a kromě výše zmíněného sortimentu zde načerpáte i inspiraci v podobě bloku Kitos či poradny Kitos. Praktické tipy a mnoho chutných receptů na vás čeká i v Magazínu AkcniCeny.cz.

Tipy z akčního letáku Kitos