Vaše poloha:

Aktuální letáky - Astratex

Astratex slevy Astratex prodejny

Reklama
Prodeji spodního prádla přes internet se ASTRATEX věnuje již od roku 2001. Začínal jako klasický zásilkový obchod, nabízející převážně levné podprsenky a kalhotky.

Astratex.cz
Na konci roku 2005 se vedení společnosti rozhodlo věnovat se výhradně internetovému obchodnímu kanálu.

V srpnu 2008 došlo k významné modernizaci e-shopu. E-shopovou platformou zůstal Shopcentrik od společnosti Netdirect s. r. o., napojený na informační systém Altus Vario. Grafický design navrhl Vlastimil Svoboda. Analýzu a podporu při implementaci v oblastech marketingu, copywritingu, uživatelského testování a SEO zajistila společnost ACOMWARE s. r. o., se kterou ASTRATEX s. r. o. úspěšně spolupracuje již od konce roku 2005.

Základní ideou při návrhu e-shopu se stala plná orientace na nakupující - snadné nalezení požadovaného spodního prádla nebo plavek, pomoc při výběru zboží, kvalitní a rychle doručitelný sortiment za dobrou cenu, maximum informací k produktům spolu s fotografiemi ve vysokém rozlišení, jednoduché a bezpečné nakupování a také zajištění spolehlivé zákaznické podpory.

Všechny e-shopy společnosti Astratex,s.r.o. mají společný sklad, který se nachází v České republice. Jeho rozloha je přes 1.500 m2 a je zde uloženo přes 1.500 druhů zboží, které celkem čítá přes 60.000 položek! Vše, co vidíte v e-shopu, leží právě v tomto skladě. Zde se vaše balíčky balí a posílají k Vám.