Vaše poloha:
Reklama

Lékárna BENU

Ve znaku sítě lékáren BENU se skrývá bájný pták BENU, který byl od pradávna symbolem života a dobrého zdraví, což se odráží i v cílech BENU. „Snažíme se vám pomáhat na cestě k úlevě a uzdravení, zlepšit prevenci nemocí a starat se o vaše zdraví,“ slibují lékárny BENU.  

Síť lékáren BENU provozuje společnost BENU Česká republika s.r.o., dceřiná společnost PHOENIX lékárenský velkoobchod, s.r.o., která je od roku 1994 součástí nadnárodní skupiny PHOENIX group působící ve 27 zemích Evropy. V České republice aktuálně najdete více než 300 kamenných lékáren BENU a internetovou lékárnu BENU. Otevírací doba BENU lékáren je individuální. Vedle léků na předpis v BENU lékárnách najdete produkty v kategoriích:

  • Volně prodejné léky
  • Doplňky stravy a výživa
  • Zdravá výživa, čaje a bylinky
  • Děti a maminky
  • Kosmetika, hygiena a péče
  • Zdravotnické potřeby
  • Elektronika
  • Erotika
  • Domácnost
  • Veterinární potřeby

Heslo „Vaše zdraví si bereme na starost“ BENU lékárny naplňují nejen širokou škálou zboží, ale i celou řadou služeb. Velkým tématem je poradenství poskytované lékárníky v kamenných pobočkách i on-line podobě. Tým BENU lékáren ochotně pomůže s výběrem léků, výživových doplňků nebo zdravotnických pomůcek. BENU se zaměřuje na on-line poradnu, on-line lékové interakce, odvykání kouření či zdravá játra. Ponořit se můžete i do článků o zdraví. Na rady myslí i Magazín AkcniCeny.cz, a to i v oblasti krásy a zdraví. Sháníte užitečný a praktický dárek? Dárkové poukazy BENU v hodnotě 300 Kč nebo 500 Kč uplatníte jak na e-shopu, tak kamenných lékárnách BENU.

Chcete mít jistotu, že jsou vaše léky připravené, využijte službu rezervace léků na předpis a ušetřete svůj drahocenný čas. Další úsporu, tentokrát v podobě slev a akčních nabídek, přináší akční leták BENU a věrnostní program BENU PLUS. Několikastránkový akční leták BENU platí vždy jeden kalendářní měsíc a soustředí se na téma měsíce. Desítky akčních nabídek v akčním letáku BENU jsou přehledně vyobrazeny. Opomenuta není ani celková úspora. Akční leták BENU poskytuje i inspiraci a odborné články. Začíst se do akčního letáku BENU můžete i na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz. Oblíbené jsou i další tematické a sezónní akce např. v podobě speciálního akčního letáku BENU.

Věrnostní program BENU PLUS a karta BENU PLUS přináší celou řadu výhod. Věrní zákazníci BENU a držitelé karty BENU PLUS se mohou radovat z benefitů v podobě nabídky šité na míru, výhodnější ceny, bez doplatku na recept u většiny léků, poukázky za nasbírané body či body navíc. Stáhnete-li si mobilní aplikaci BENU (App Store, Google Play), budete mít všechny výhody BENU lékáren na jednom místě.

Tipy z akčního letáku BENU lékárna