Vaše poloha:

Aktuální letáky - Bonatex.cz

Bonatex.cz slevy Bonatex.cz prodejny

Reklama
E-shop www.bonatex.cz je dalším z e-shopů, provozovaných společností ASTRATEX s.r.o. se sídlem v Praze, významným prodejcem spodního prádla, plavek a košilek s desetiletou tradicí. Ročně společnost ASTRATEX s.r.o. obslouží desítky tisíc nakupujících v České a Slovenské republice. O jejich spokojenosti vypovídá to, že vysoké procento z nich svůj nákup opakuje.

Cílem projektu Bonatex.cz je vybudovat e-shop s nejširší možnou nabídkou ložního prádla a poskytovat svým zákazníkům a zákaznicím špičkové služby.

Prodeji spodního prádla přes internet se ASTRATEX věnuje již od roku 2001. Začínal jako klasický zásilkový obchod, nabízející převážně levné podprsenky a kalhotky.

Na konci roku 2005 se vedení společnosti rozhodlo věnovat se výhradně internetovému obchodnímu kanálu.

E-shop Bonatex.cz byl spuštěn 23. 9. 2008 na adrese www.bonatex.cz.

Základní ideou při návrhu e-shopů se stala plná orientace na nakupující - snadné nalezení požadovaného spodního prádla nebo plavek, pomoc při výběru zboží, kvalitní a rychle doručitelný sortiment za dobrou cenu, maximum informací k produktům spolu s fotografiemi ve vysokém rozlišení, jednoduché a bezpečné nakupování a také zajištění spolehlivé zákaznické podpory.

ASTRATEX s.r.o. disponuje rozsáhlým skladem, takže veškeré zboží je ihned k dispozici. Dopravu zajišťuje Česká pošta a PPL.