Vaše poloha:

Aktuální letáky - Brněnka

Brněnka slevy Brněnka prodejny

Reklama

Historie maloobchodní sítě BRNĚNKA se začala psát v létě roku 1997. Tehdy bylo v síti sdruženo 23 prodejen, které jste mohli nalézt především na území města Brna. V následujících letech se Maloobchodní síť BRNĚNKA, spol. s r.o. neustále rozrůstala. V roce 2015 se počet vyšplhal na úžasných 237 prodejen, které mají jednotný vnitřní i vnější design. Při návštěvě kterékoliv z prodejen BRNĚNKA tudíž nezabloudíte a budete se zde cítit jako doma.


Jedním z hlavních důvodů vzniku tohoto sdružení bylo sjednocení nákupní síly a udržení si své konkurenceschopnosti před vlnou nově příchozích zahraničních řetězců. Toto sjednocení se odráží nejen ve zmíněném vzhledu, ale především v systému a metodách maloobchodního prodeje, v obchodních přístupech, letákových akcích BRNĚNKY, reklamě, propagaci... Maloobchodní síť BRNĚNKA nabízí všem zákazníkům ve všech svých prodejnách společné letákové akce. To znamená, že všechny BRNĚNKY nabízejí stejné akční zbožíBRNĚNKA letáky oslovuje na 600 000 zákazníků. Akční zboží BRNĚNKA je označeno výraznou cenovkou. Spokojenost zákazníků je podporována i velkým množstvím promoakcí na prodejnách MS BRNĚNKA.


prodejnách BRNĚNKA naleznete velké množství produktů od regionálních výrobců, jako jsou například pekárny Hepek, Balabán, Karlova pekárna, masokombinát Steinhauser, Hadač a Zapletal, mlékárna Olešnice a mnoho dalších. BRNĚNKA má vlastní velkoobchodní sklad potravin a drogerie RAPO BRNO s.r.o. se sídlem v Tišnově.


Maloobchodní síť BRNĚNKA je členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR prostřednictví Asociace českého tradičního obchodu (AČTO) a Regionální a hospodářské komory Brno.


Maloobchodní síť BRNĚNKA se pyšní celou řadou ocenění a certifikátů:
•    2007 – ocenění Zlatý dukát za kvalitu a mimořádný přínos pro obchod
•    Roky 2007 až 2015 – ocenění BRNO TOP 100
•    2009 - NÁRODNÍ CENA KVALITY
•    2012 - ocenění Spokojených zákazníků
•    2010 - certifikát Q21 prodejna MS BRNĚNKA na Purkyňově ulici v Brně
•    2011 - certifikát Q21 prodejny DuoMAX, s.r.o., Mokrá 353, MAGDA MARKET, Křivánkovo nám. 33a, Brno a POTRAVINY HORÁKOVÁ, Hlavní 22, Vojkovice

Maloobchodní síť BRNĚNKA poznáte na první pohled díky emblému Brněnského draka s nápisem BRNĚNKA. Brněnského draka si můžete odnést i domů, a to v podobě obrázku na tašce, kterou koupíte v každé prodejně BRNĚNKA.


Pro věrné zákazníky je připravený Zákaznický klub BRNĚNKA. Registrovaní zákazníci získávají za svůj nákup do klubové karty BRNĚNKA body (krokodýlky), které mohou využívat pro nákup vybraného zboží za ceny s výhodnou slevou. Přehled tohoto zboží si můžete prohlédnout na letácích BRNĚNKA, v prodejnách BRNĚNKA a na webových stránkách BRNĚNKY.