Vaše poloha:

Aktuální letáky - Fotolab

Fotolab slevy Fotolab prodejny

Reklama

CeWe Color - FOTOLAB - Vůdčí společnost vyrábějící fotoknihy!

CeWe Color vyrábí více než milion CEWE FOTOKNIH ročně a je největší světovou společností zpracovávající fotografie. Společnost byla založena jako malé fotografické studio senátorem H.C. Heinz Neumüllerem roku 1961 v německém Oldenburgu. CeWe Color má však své skromné začátky dávnou za sebou.

Největší výrobce fotografií na světě


Ve společnosti CeWe Color spatří ročně světlo světa více než 3 miliardy barevných fotografií. Kdybychom všechny tyto fotografie vytvořili ve velikosti 10x15 a poskládali je do jedné řady za sebou, vznikl by pás fotografií dlouhý přes 450 616,32 km. Tímto pásem by bylo možné omotat celou zeměkouli desetkrát!

Skvělé služby po celé Evropě a USA!

Vysoce kvalitní fotografické výrobky společnosti CeWe Color jsou Vám k dispozici po celé Evropě a USA. V našich 19 laboratořích po celém světě zaměstnáváme více než 3.000 zaměstnanců, náš hlavní stan se ovšem nachází v německém Oldenburgu. Abychom uspokojili poptávku milionů jak amatérských tak profesionálních fotografů, používáme ty nejodolnější technologie k dosažení fascinujících a neobyčejných výsledků. V České republice jsou naše služby nejznámější pod značkou FOTOLAB.

Klíčem je kvalita!

Naším posláním je poskytnout trhu  tu nejvyšší dostupnou kvalitu, chceme si totiž být jistí, že jste maximálně spokojeni s každou CEWE FOTOKNIHOU, kterou si vytvoříte. Zaručujeme Vám, že kdykoli otevřete CEWE FOTOKNIHU, vybavíte si veškeré své cenné vzpomínky. Díky tomu, že vyrábíme ty nejkvalitnější fotoknihy, jsme držiteli mnoha světových ocenění kvality.

Všestranná kontrola kvality

V naší společnosti jsme prosadili přísné mechanismy kontroly, abychom si byli jisti, že každá CEWE FOTOKNIHA bude perfektní. Veškeré tiskové procesy jsou soustavně monitorovány, aby bylo možné spolehnout se na stálou kvalitu všech výrobků, které opouští naše výrobní zařízení.

Nejvyšší kvalita!

CEWE FOTOKNIHA je plná nádherných vzpomínek a je bezkonkurenčním dárkem. Pomocí našeho CEWE FOTOKNIHA programu si můžete design každé své fotoknihy navrhnout sami. Je to zábavné a velice snadné – vytvoříte fotoknihu a my Vám ji vytiskneme a dovezeme až k Vám domů. Váši CEWE FOTOKNIHU vytiskneme za pomoci té nejnovější generace digitálního tisku a tiskáren. Tyto vysoce technologicky vyspělé stroje zaručují rychlé zpracování a nejvyšší možnou kvalitu.
-    Vnitřní stránky jsou tištěny pouze na kvalitním lesklém papíru. CEWE FOTOKNIHY mohou obsahovat více než 98 stran, takže máte spoustu místa na všechny Vaše fotografie a texty.
-    Potištěné stránky jsou seříznuty podle přesně daných rozměrů a poté profesionálně svázány. Naše vazby (desky) poskytnou fotoknize extra stabilitu a zajistí, že Vaše fotokniha s Vámi bude navždy.
-    Během několika dní od zadání objednávky od nás obdržíte svoji vlastní, přesně dle Vašeho přání vytvořenou profesionální fotoknihu.

Další produkty jsou neméně zajímavé

CEWE FOTOKNIHY jsou v současné době kromě vyvolávání fotografií naším nejžádanějším produktem. Ovšem i jiné produkty, jako například fotoobrazy, se u Vás těší velké oblibě, především díky své vysoké kvalitě zpracování obrazu z vlastní fotografie. Z široké nabídky fotoslužeb také často využíváte tematické foto kalendáře nebo děláte radost svým blízkým zasláním blahopřání, či pohlednice s fotografiemi sebe, svých dětí nebo celé Vaší rodiny.

Spojte se s FOTOLABEM na sociálních médiích!

Předveďte své nejlepší fotografie na facebooku FOTOLAB.

Štěbetejte s FOTOLABEM na twitteru.

Sledujte pravidelně FOTOLAB YouTube kanál.

Prohlédněte si aktuální akční leták FOTOLAB.cz.

Podívejte se, kde máte prodejny FOTOLAB nejblíže!