Vaše poloha:

Aktuální letáky - IDEA nábytek

IDEA nábytek slevy IDEA nábytek prodejny

Aktuální akční letáky IDEA nábytek

Reklama

IDEA nábytek

Firma IDEA nábytek s podtitulem Skandinávský nábytek se již od roku 1993 soustředí na sortiment zahrnující nábytek z masivu a lamina. Díky velkému výběru zboží lze s pomocí  IDEA nábytek kvalitně a levně vybavit kancelářské prostory, domácí pracovny, dětské pokoje, ložnice, kuchyně, jídelny, obývací pokoje, předsíně, koupelny i balkóny či terasy. Aby byla nabídka kompletní, nezapomíná IDEA nábytek ani na doplňkový sortiment v podobě povlečení, prostěradel, zrcadel, úložných boxů, košů či stojanů.

Cílem IDEA nábytek je, aby si kvalitní nábytek mohl dopřát opravdu každý. „Díky nám si mohou i běžní lidé dopřát kvalitní nábytek, protože stlačujeme ceny na naprosté minimum,“ vzkazuje ředitel IDEA nábytku Richard Kučerovský. Jeho slova potvrzují i spokojení zákazníci, kterých má IDEA nábytek na svém kontě již 1 520 000.

Mezi výhody nákupu v IDEA nábytek patří nejen příznivé ceny, ale i dodací lhůty. IDEA nábytek se pyšní velkými skladovými prostory u každé prodejny, a proto je možné zboží dodat do 72 hodin nebo si ho ihned na dané pobočce vyzvednout.

V současnosti IDEA nábytek disponuje dvanácti prodejnami a e-shopem IDEA nábytek. Otevírací doba kamenných poboček IDEA nábytek je individuální. Seznam prodejen IDEA nábytek:

  • IDEA nábytek Praha – Zličín: Po až Ne od 9:00 do 19:00 hodin
  • IDEA nábytek Praha - Černý Most: Po až Ne od 9:00 do 19:00 hod.
  • IDEA nábytek Brno – Modřice: Po až Ne od 9:00 do 19:00 hod.
  • IDEA nábytek Brno – Cejl: Po až Pá od 9:00 do 18:00 hod., So od 9:00 do 12:00 hod.
  • IDEA nábytek Zlín: Po až Pá od 9:00 do 18:00 hod., So až Ne od 9:00 do 14:00 hod.
  • IDEA nábytek Ostrava: Po až Ne od 9:00 do 19:00 hod.
  • IDEA nábytek Pardubice - Čeperka: Po až Ne od 9:00 do 18:00 hod.
  • IDEA nábytek Teplice - Trnovany: Po až Ne od 9:00 do 19:00 hod.
  • IDEA nábytek Plzeň – Doubravka: Po až Ne od 9:00 do 19:00 hod.
  • IDEA nábytek Znojmo: Po až Ne od 9:00 do 18:00 hod.
  • IDEA nábytek Jihlava: Po až Ne od 9:00 do 19:00 hod.
  • IDEA nábytek Liberec: Po až Pá od 9:00 do 12:00 a od 13:00 do 17:00 hod., So od 9:00 do 12:00 hod.

Atraktivnost nákupu podtrhuje IDEA nábytek lákavým akčním letákem IDEA nábytek, poradnou a doplňkovými službami. Akční leták IDEA nábytek je časově omezen a prezentuje aktuální akční nabídku IDEA nábytek. Prohlédnout si akční leták IDEA nábytek lze i na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz. IDEA nábytek vás nenechá na holičkách ani v případě přepravy a montáže. Většina zboží je balena do praktických plochách krabic. Za poplatek je k dispozici i odvoz, který je při nákupu nad 3 999 Kč zdarma. Součástí balení zboží z IDEA nábytek je přehledný návod. Pokud si na vlastnoruční sestavení zakoupeného nábytku netroufáte, IDEA nábytek vám ho sestaví.

Chcete se na něco zeptat? Na vaše otázky odpoví nejen školený personál na pobočkách IDEA nábytek, ale i zkušení operátoři na zákaznické lince IDEA nábytek denně od 9:00 do 19:00 hod. Ty nejzákladnější a nejčastější otázky jsou již nyní zodpovězeny na webu IDEA nábytek. Dozvíte se zde, jak vybrat matraci, kdy zvolit masiv, lamino či dýhu a mnoho dalšího. Rady a tipy přináší i Magazín AkcniCeny.cz.

Máte rádi přehled a vše tzv. „černé na bílém“? Určitě si nenechte ujít Katalog IDEA nábytek – Skandinávský nábytek, prostřednictvím kterého najdete ideální řešení vašeho bydlení. Desítky stran poskytují stovky produktů přehledně roztřízených do kategorií, jako jsou postele, komody, knihovny, židle, PC a pracovní stoly, skříně, pohovky, křesla atd. Nechte se inspirovat ostatními. IDEA nábytek na svých webových stránkách odtajňuje i nejčastěji vyhledávané zboží, mezi které patří jednolůžka s přistýlkou či zásuvkami, kancelářská křesla, psací stoly nebo skříně.

Tipy z akčního letáku IDEA nábytek