Vaše poloha:
Reklama

Expert

Společnost expert je specialistou v oblasti elektroniky a výpočetní techniky. V současnosti lze v České republice navštívit necelé tři desítky prodejen expert, kde se zákazníkům věnuje personál pravidelně absolvující systém odborných školení.

Nákupní sdružení expert vzniklo v České republice v roce 1996 a o několik měsíců později bylo přijato za člena mezinárodní společnosti Expert International, která byla založena ve švýcarském Curychu pod názvem Intercop GmbH již v roce 1967. Expert International působí v zemích, jako jsou Belgie, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Holandsko, Irsko, Itálie, Německo, Norsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Španělsko, Švédsko a pyšní se sítí přibližně 4 000 poboček v Evropě a 3 400 ve zbytku světa.

Aby byla orientace v obsáhle nabídce expert co nejsnazší, dělí expert zboží do kategorií:

  • Velké spotřebiče – pračky, sušičky, myčky nádobí, sporáky a trouby, ledničky, mrazáky, mikrovlnné trouby, vinotéka a vitríny, vytápění a ohřev vody
  • Vestavné spotřebiče – vestavné trouby, myčky nádobí, chlazení, pračky a sušičky, kávovary, ohřevné zásuvky a mikrovlnné trouby, varné desky, digestoře
  • Malé spotřebiče – kávovary, vysavače, kuchyňské roboty a kráječe, fritézy a hrnce, grily, pekárny, vařiče, žehličky, palačinkovače, sendvičovače, topinkovače, příprava nápojů atd.
  • TV, audio, video – televizory, reproduktory, sluchátka, video a audio technika, digitální příjem, MP3 a MP4 přehrávače, příslušenství atd.
  • Telefony, Foto, GPS – telefony, digitální fotoaparáty, SMART nositelná technika, vysílačky, dalekohledy, mikroskopy, objektivy, powerbanky atd.
  • Počítače, kancelář – notebooky, tablety, stolní počítače, elektronické čtečky knih, kalkulačky, tiskárny, skenery, monitory, paměťová média, síťové prvky atd.
  • Péče o tělo, zdraví – holící strojky, péče o vlasy, zuby a zdraví, masážní přístroje, péče o dítě, elektronické dečky atd.
  • Dílna a zahrada – zahrada, dílna
  • Dům a Byt – kuchyňské potřeby, sport a fitness, hračky, chytrá domácnost, žárovky, svítidla atd.

Opravdu rozsáhlý sortiment zboží pořídíte jak v e-shopu expert, který je otevřen nepřetržitě, tak v expertní síti kamenných prodejen napříč Českou republikou. K dispozici všem zákazníkům jsou dva druhy provozoven, a to odborný obchod a market. První jmenovaný typ poboček expert je menší, nachází se v centru měst a je členitější. Expert markety se pyšní rozlohou 250 až 1 200 m2 a nachází se především na okraji měst v nově vzniklých nákupních centrech. Otevírací doba jednotlivých obchodů expert je individuální, protože odráží požadavky dané lokality. E-shop expert je otevřen sedm dní v týdnu

Spokojenost zákazníků e-shopu expert a prodejen expert je podpořena expertními službami, a to expertní doprava (po domluvě přímo do bytu), delší záruční doba (prodloužení o jeden, dva nebo až tři roky), expertní výměna (okamžité vyřízení reklamace s výměnou zboží), pozáruční oprava (pozáruční servis), dárková karta expert (elektronická karta, na kterou lze uložit vámi požadovaná a preferovaná částka) a expert klub. 

Členové expert klubu mohou využívat celou řadu benefitů v podobě speciálních slev na vybrané výrobky, speciálních produktů určených výhradně pro členy klubu, nadstandardního zákaznického servisu a sběru bodů za dokončené nákupy. Registrovaní členové expert klubu se navíc stávají i členy snídaňového klubu expert a mohou se radovat z výhodného nákupu produktů označených symbolem croissantu. Další lákavé slevy přináší výprodeje a akční leták expert. Pravidelně vycházející akční leták expert najdete v elektronické podobě na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz. Akční leták expert je tematicky roztřízen a dominuje na něm charakteristická oranžová barva.

Společnost expert myslí i na osvětu a inspiraci. Na svém webu (a následně sociálních sítích) proto prezentuje nejen nejprodávanější produkty, ale i fundované články z oblasti elektro. Vedle recenzí tu na vás čekají i produktové novinky, rádce či náhled do světa technologií. Expert vám poradí, jak si vybrat sušičku prádla, powerbanku, multifunkční hrnec či vysvětlí, co je to Wi-Fi mesh a k čemu slouží. Osvětu a pomoc šířící články se nachází i v Magazínu AkcniCeny.cz. Pokud prahnete po konkrétní radě, začtěte se do rubriky „Často kladené dotazy“ nebo si zavolejte na zákaznickou linku expert, která je v provozu v pracovní dny od 9:00 do 16:00 hodin.

Tipy z akčního letáku expert