Vaše poloha:

Aktuální letáky - Kaufland

Změnit město Kaufland slevy Kaufland prodejny

Aktuální akční letáky Kaufland

Akční zboží Kaufland

Reklama

Kaufland

Společnost Kaufland prezentující se heslem „Moje první volba“ se vyvíjí již od roku 1968. První prodejnu Kaufland v České republice jsme mohli navštívit roku 1998 v Kladně. V současnosti síť prodejen Kaufland čítá více než 1300 prodejen v osmi evropských zemích, a to v Německu, Polsku, Česku, Rumunsku, na Slovensku, v Bulharsku, Chorvatsku či v Moldávii.

Nabídka společnosti Kaufland je velmi obsáhlá, skládá se zhruba z 25 000 položek. V prodejnách Kaufland najdete potraviny i zboží každodenní potřeby. Velký důraz klade Kaufland na sortiment čerstvého ovoce a zeleniny, mléčných produktů a na oddělení masa, uzenin, sýrů a ryb. Rozmanitost nabídky Kaufland myslí na spokojenost všech zákazníků, protože obsahuje (mimo jiné) více než 1300 regionálních produktů, až 50 položek se sníženým obsahem laktózy, více než 200 druhů ovoce a zeleniny, až 180 vegan produktů a mnoho dalšího.

Pro společnost Kaufland je velmi důležitá spokojenost zákazníků, a proto se snaží každý den vytvořit přátelské a férové prostředí. Mezi nejdůležitější hodnoty Kauflandu patří výkon, dynamika férovost. Kaufland přebírá při své každodenní činnosti ekonomickou, sociální a ekologickou odpovědnost. Není proto velkým překvapením, že se stal Kaufland průkopníkem zpětného odběru PET lahví v České republice. Články nejen na toto téma si můžete přečíst v rubrice Magazín na AkcniCeny.cz. Mezi oblíbené články bezesporu patří pravidelně vycházející „Akce týdne u řetězců“ soustředící se na tři top produkty, novinky v Kaufland Card či informace o sběratelských akcích v supermarketech.

V České republice lze nakupovat jak v kamenných prodejnách Kaufland, tak na e-shopu Kaufland. Aktuálně lze u nás navštívit více jak 140 prodejen Kaufland s individuální otevírací dobou. Otevírací doba Kaufland se během státních svátků řídí platným zákonem. Informace o otevíracích dobách během státních svátků přináší také Magazín na AkcniCeny.cz.

E-shop Kaufland pojmenovaný Online marketplace je otevřen nepřetržitě a zboží je zde roztřízeno do kategorií elektronika a počítače, hobby a zahrada, kuchyně a domácnost, miminka a děti, vybavení domácnosti a nábytek, móda a doplňky, péče o tělo a zdraví, sport a outdoor, auto-moto a potraviny.

Do fyzických i virtuálních košíků Kaufland lze vkládat nejen obecně dostupné zboží, ale i cenově příjemné, udržitelné a kvalitní zboží značky Kaufland. Z potravin jmenujme například energetické nápoje Crazy Wolf, kvalitu za nízké ceny K-Classic, bezlaktózové produkty K-Free, jídla na cesty i do kanceláře K-to go, kvalitu od českých výrobců K-Jarmark a mnoho dalšího. Mezi vlastní značky Kaufland v odvětví spotřebního zboží patří Countryside®, Hip&Hopps®, Kidland®, Kuniboo®, Liv&Bo®, MyProject®, Newcential®, Oyanda®, Passenger®, Spice&Soul®, SWITCH ON®, Talentus® či Townland®. Opomenuta nesmí zůstat ani drogerie. Značka bevola® přináší více než 250 cenově výhodných produktů. 

Kaufland myslí i na extra úsporu, a to prostřednictvím slevové nabídky či akčního letáku Kaufland. Platný akční leták Kaufland je k vidění na AkcniCeny.cz či iLetaky.cz. Akční leták Kaufland vychází pravidelně. Na stránkách akčního letáku Kaufland objevíte stovky produktů za jedinečné ceny. Akční leták Kaufland je pestrobarevný a přehledně rozvržený. Velkým pomocníkem a dobrým přítelem při nakupování v Kauflandu je Kaufland Card. Věrnostní karta Kaufland Card poskytuje svým držitelům spoustu akčních slev a soutěží, zážitky, sbírání bodů, akční kupóny, snadné placení prostřednictvím Kaufland Pay, digitální účtenky a mnoho dalšího.

Cílem a heslem společnosti Kaufland je, aby byl váš nákup v prodejnách Kaufland první volba. V ČR lze vybírat z více jak 140 prodejen Kaufland či e-shopu Kaufland. Chcete být informováni o zajímavostech a novinkách v Kauflandu? Magazín na AkcniCeny.cz obsahuje nespočet poutavých článků. Aktuální akční leták Kaufland vychází každou středu, ale vy ho můžete na AkcniCeny.cz najít pravidelně o den dříve

 

Zboží v akci a z akčního letáku Kaufland:

Máslo v akci v Kauflandu

Pivo v akci v Kauflandu

Kuřecí maso v akci v Kauflandu

Čokoláda v akci v Kauflandu

Cukr v akci v Kauflandu