Vaše poloha:

Aktuální letáky - kika

kika slevy kika prodejny

Reklama

Kika

Sháníte vybavení domu či bytu? Pomoc naleznete v obchodním domě Kika Brno. Obývací pokoj, ložnice, kuchyně, jídelna, koupelna, pracovna, předsíň, dětský pokoj, pracovna i zahrada, balkon či terasa, Kika si umí poradíš s každým pokojem i zákoutím.  

Kika se prezentuje heslem: „Kika – to jsou nábytek a doplňky přesně ve vašem stylu.“ Na velkorysém prostoru obchodního domu Kika v Modřicích u Brna je k dostání kvalitní nábytek, doplňky i originální dekorace za skvělé ceny. Portfolio Kika čítá velké množství značek a položek, ze kterých si vybere téměř každý. Školený personál Kika vám s výběrem rád poradí a vyhoví individuálním přáním či možností nábytku na míru.

Aby byl váš nákup co nejpohodlnější a nejkomplexnější, poskytuje Kika vedle velkého výběru zboží i širokou škálu doplňkových služeb. Velkou pomocí je možnost zapůjčení Kika dodávky. A tuto službu Kika je velký zájem, proto je dobré si Kika dodávku včas zarezervovat. Naplánovat vysněnou kuchyň, předsíň či obývací pokoj není s Kika problém. 3D plánování zdarma vám usnadní rozhodování. Například v případě kuchyní lze vybírat až z 650 skříněk.

Historie obchodních domů Kika v České republice se začala psát v roce 2005, ale v roce 2020 došlo k zásadnímu zlomu, kdy prodejny začala postupně přebírat společnost XXXLutz. Aktuálně lze v České republice nakupovat pouze v obchodním domě Kika v Modřicích u Brna v OC Olympia.

Otevírací doba Kika – Brno, OC Olympia:

  • Po – Pá 10:00 až 19:00 hod.
  • So – Ne od 10:00 do 20:00 hod.

Kika lze nejen získat hezčí domov, ale i ušetřit. Pokud budete pečlivě sledovat „Probíhající akce“ Kika, budete odměnění nemalou úsporou. V této rubrice  na webu Kika se skrývají časově omezené akce pro všechny doplněné o speciální bonusy v podobě akcí pro majitele hit karty Kika. Věrnostní program a Kika hit karta jsou určeny pro registrované členy, pro které je připravena celá řada benefitů v podobě exkluzivních nabídek, speciálních cen, slevové knížky, soutěží a mnoho dalšího. Radovat se lze i z ročního bonusu za nákupy nebo narozeninového překvapení.

Slevy a akční nabídky přináší akční leták Kika. Pestrobarevné stránky akčního letáku Kika jsou plné tematicky roztřízených produktů za atraktivní ceny. Nechybí ani podrobný popis či různá barevná provedení. Mezi speciality akčního letáku Kika patří např. poslední stránka, na které je vyobrazeno „9 Kika výhodných nabídek“. Akční leták Kika v elektronické podobě je umístěn i na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz. Prahnete-li po další dávce inspirace či dokonce radách, prostudujte si Magazín AkcniCeny.cz.

Tipy z akčního letáku Kika