Vaše poloha:

Aktuální letáky - Barvy a laky drogerie

Barvy a laky drogerie slevy Barvy a laky drogerie prodejny

Aktuální akční letáky Barvy a laky drogerie

Reklama

Barvy a laky drogerie

Podnikové prodejny Barvy a laky drogerie se specializují na sortiment barev, laků a drogistického zboží.

Síť obchodů Barvy a laky drogerie se opírá o více než 100 let zkušeností, protože historie tradičního českého výrobce barev a laků se začala psát již v roce 1893, kdy byla založena společnost Barvy a Laky Hostivař věnující se prodeji, výrobě a vývoji barev, laků, ředidel a technických kapalin.

V téměř šedesáti podnikových prodejnách Barvy a laky drogerie najdete nejen tradiční české malířské barvy, barvy na beton, barvy na dřevo, fasádní barvy, žáruvzdorné barvy, barvy na kov, vnitřní a fasádní omítky, lazury a báze k tónování, ale i široký sortiment drogistického zboží. Mezi ověřené a oblíbené značky v Barvy a laky drogerie patří Remal, Lazurol, Fest-B, Indrustrol, Bakrylex, Betex, Denas, Pragoprimer, Hostagrund, Soicrat, Uniflex a další.

Nakupovat barvy, laky a drogistické zboží lze v kamenných specializovaných podnikových prodejnách Barvy a laky drogerie či v e-shopu BALshop.cz. Všechny prodejny v síti Barvy a laky drogerie se pyšní jednotnými výhodnými cenami a ochotnými a zkušenými asistenty prodeje, kteří vždy rádi a odborně poradí s výběrem. Otevírací doba poboček Barvy a laky drogerie je individuální. Během státní svátků otevírací doba Barvy a laky drogerie podléhá platnému zákonu. E-shop BALshop.cz je v provozu 24/7 a v nákupech se tak nemusíte nijak omezovat.

Atraktivnost cen v Barvy a laky drogerie podporuje akční leták Barvy a laky drogerie vycházející každé tři týdny. Na stránkách akčního letáku Barvy a laky drogerie jsou vyobrazeny desítky výhodných a akčních nabídek. Akční leták Barvy a laky drogerie najdete v obchodech Barvy a laky drogerie, v e-shopu BALshop.cz či na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz. Akční leták Barvy a laky drogerie je nejen plný akční nabídek a slev, ale i inspirace, soutěží a tipů k nákupu. Rady přináší i Magazín AkcniCeny.cz, který vám pomůže s péčí o domácnost i s výběrem.

Úspora díky lákavým cenám a akčnímu letáku Barvy a laky drogerie vám nestačí? Zaregistrujte se do věrnostního programu Klub zákazníků Barvy a laky drogerie. Zákaznická karta Barvy a laky drogerie skrývá benefity v podobě slevy 3 % na veškerý nezlevněný sortiment, speciální cenové nabídky, osobního odběru zdarma, sběru Hostíkových bodů, zajímavých odměn a dárků a speciální a sezónní nabídky. Zákaznická karta Barvy a laky drogerie určená pro firmy a živnostníky zvyšuje slevu na 5 %. Bez pozornosti by neměla zůstat ani záložka „Výprodej“ na e-shopu BALshop.cz.

Tipy z akčního letáku Barvy a laky drogerie: