Vaše poloha:

Aktuální letáky - Orfa Nábytek

Orfa Nábytek slevy Orfa Nábytek prodejny

Reklama
Slovo majitele

Více než 20 let jsme u toho, když si zařizujete své bydlení, restaurace, hotely, školy a jiné prostory občanské vybavenosti. Navrhujeme vhodné řešení přímo Vám na míru a následně tyto projekty realizujeme.

Baví nás stále hledat nové zboží a rozšiřovat naše služby. Často cestujeme po světě, nakupujeme pro Vás zajímavé zboží po kontejnérech a jednáme s největšími výrobci nábytku a koberců v Evropě. To vše pro to, abyste u nás mohli najít to, co jinde ne.

Vždy jsme těžili ze zázemí rodinné firmy, ať už ve vztahu k vlastním zaměstnancům firmy, tak při jednání s našimi obchodními partnery. Dnes stavíme na zkušenostech a dobrém jménu. V blízké budoucnosti pro Vás připravujeme další rozvoj a zkvalitnění našich služeb.

Chceme být místem, kam chodíte nejen nakupovat, ale také plnit si sny o krásném bydlení. 

Firma ORFA Nábytek v součastnosti diponuje 5 velkými kamennými obchody, vlastními sklady a vlastní dopravou.

Našim sortimentem jsme schopni vybavit jakýkoliv interiér od koberců a PVC přes nábytek, kuchyně, sedačky a ložnice až po drobné úložné prostory a bytové doplňky.

Samozřejmostí je u nás zajištění pokládky všech podlahových krytin, realizace 3D návrhů kuchyní, doprava zboží až k Vašim dveřím a montáž na přání.

Specializujeme se na moderní a funkční design pro mladé a rodiny s dětmi, přesto u nás najdete také luxusní zboží a rozhodně si vyberou i příznivci specifických stylů.

Mimo kompletní sortiment nábytku a kuchyňského studia Black Red White u nás najdete zástupce pečlivě vybraných světových i domácích výrobců nábytku a koberců i dodavatelů dalšího bytového zařízení. To vše pod záštitou firmy Orfa Nábytek.

1. Poskytujeme kvalitní zboží a komplexní služby

2. Co slíbíme, to splníme

3. Máme vždy tolik času, kolik právě potřebujete

4. Jsme víc než jen prodejci, realizujeme Váš životní prostor