Vaše poloha:
Reklama

PENNY leták - aktuální leták vychází dvakrát do týdne, a to každé pondělí a každý čtvrtek. Pondělní leták má platnost tři dny - do středy. Čtvrteční leták PENNY platí až do neděle. Nové letáky PENNY Marketu najdete na našich stránkách vždy první den platnosti.

V akčních letácích PENNY Market najdete jak klasické značky, tak privátní značky, které zakoupíte pouze v PENNY.

Jestliže, chcete vědět o každém novém letáku PENNY, nezapomeňte vyplnit svůj e-mail k odběru letáků, abychom vám mohli dát vědět, jakmile vyjde nejnovější leták.

Společnost PENNY Market s.r.o. působí na českém trhu od roku 1997. PENNY Market zaměstnává více než 6000 pracovníků.

Společnost PENNY Market s.r.o. je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE (více na www.rewe-group.com), který je jednou z největších světových obchodních společností.

Společnost REWE získala díky koupi maloobchodního řetězce PLUS rozhodující pozici na českém diskontním trhu. Převzetím maloobchodního řetězce PLUS zdvojnásobí PENNY svou síť prodejen na více než 340 prodejen v celé České republice.

PENNY Market je zastoupen i v mnoha dalších zemích Evropy, bližší informace o PENNY Marketech v ostatních zemích naleznete na  www.penny.eu.

V našich prodejnách naleznete přibližně 1 500 položek v celé šíři potravinářského sortimentu. Našim zákazníkům nabízíme především české značky nebo zboží od českých výrobců. Současně se snažíme vycházet vstříc přáním našich zákazníků a podle daného regionu zařazujeme regionální speciality. Naši nabídku rozšiřujeme každý týden o nové akční zboží z oblasti potravin i spotřebního zboží.

PENNY, jako první diskontní řetězec na českém trhu, nabízí již od roku 2004 zákazníkům možnost platby kartou ve všech svých prodejnách.
PENNY Market je navíc partnerem AXA Clubu, věrnostního programu AXA penzijního fondu. Při platbě AXA kartou v prodejnách PENNY tak mohou členové AXA Clubu získat speciální bonus ve výši 4% na svůj účet penzijního připojištění.


Pro Vás jsme na všech prodejnách vždy od 7.00 - 20.00 hodin a to všech 7 dní v týdnu. Letáky Penny vycházejí dvakrát týdne.

Kontaktní email: info@penny.cz, www.penny.cz

Penny Market s.r.o.
Počernická 257
250 73 Radonice

Telefon: 284 096 111

Vedení společnosti:
Klaus Schneider
Pavel Kebísek
Martin Peffek

Zapsána v OR vedeném Městským soudem v Praze
dne 25.1edna 1996 oddíl C, vložka 42812
IČO: 64945880
DIČ: CZ 649458880

 

PENNY karta

PENNY karta nabízí spoustu výhod. Díky ní můžete nakupovat velký výběr produktů za nižší ceny, můžete se těšit na nejrůznější akce a soutěže o zajímavé ceny.
PENNY kartu si můžete nově stáhnout i do svého chytrého telefonu pomocí aplikace PENNY.
Pokud PENNY kartu ještě nemáte, můžete si ji zařídit jednoduše na internetu, vyplněním rychlého formuláře, nebo si založení zařídit v jednom z PENNY Marketů.