Vaše poloha:

Aktuální letáky - Planeo

Planeo slevy Planeo prodejny

Reklama

FAST ČR - PLANEO

Hlavním cílem společnosti FAST je už od roku 1992 zajištění velkoobchodního prodeje a servisu širokého portfolia značkových výrobků v oblasti spotřební elektroniky, domácích elektrospotřebičů, hudebních nástrojů, telekomunikační techniky, kancelářské techniky, hodinářského zboží, dárkových a propagačních předmětů. Společnost distribuuje téměř 70 národních a mezinárodních značek, které zaujímají vedoucí nebo přední pozice na trhu. U 21 značek je FAST přímým a výhradním dovozcem pro ČR a SR.

Na základě potřeb ze strany zákazníků se aktivity společnosti pořád rozrůstají. Pro řadu našich zákazníků a partnerů společnost FAST zajišťuje individuální dovozy z celého světa obzvláště z Japonska, Jižní Koreje, Thaiwanu, Indonésie, Číny, apod. Rovněž se svými zákazníky a partnery úzce spolupracuje při přípravě výhodných propagačních, soutěžních a reklamních akcí.

Dynamický rozvoj společnosti FAST je zachycen i v hodnocení obchodních společností v ČR, kde v roce 2002 FAST ČR z top 50 největších firem zaujímá 17 místo s tržbami 2,8 mld. Kč. Pro společnost FAST pracuje více než 170 zaměstnanců a disponuje celkem 24 tis. m2 skladovací plochy v Praze, Brně a Bratislavě. Mezi nejvýznamnější zákazníky a partnery společnosti FAST patří např. Makro, Ahold, Tesco, Datart, Procter a Gamble, České dráhy, Česká televize, Pepsi Cola, a další.