Vaše poloha:

Aktuální letáky - Raab Karcher

Raab Karcher slevy Raab Karcher prodejny

Reklama

Raab Karcher – kdo jsme?

● Se svými 50 obchodními středisky, které jsou k dispozici takřka ve všech regionech, tvoříme nejrozsáhlejší a nejdostupnější síť prodejen se stavebními materiály v ČR.
● V našich moderních obchodech, evropského standardu, můžete vybírat z více než 60 tisíc certifikovaných produktů té nejvyšší kvality od renomovaných výrobců z ČR i ze zahraničí.
● Ve všech prodejnách je k dispozici kvalifikovaný a ochotný personál, který pomůže nejen při projektování staveb, ale i řešení Vašich nejnáročnějších požadavků. Zákazníkům poskytujeme celou řadu služeb - vizualizace koupelen, fasád, odborné poradenství, apod. Navíc při větších odběrech zajistíme dopravu po ČR zdarma.
● Svým obchodním partnerům nabízíme ideální spojení domácí tradice s jistotou zahraničního kapitálu nadnárodního koncernu Saint Gobain, který působí ve více než 45 zemích celého světa a rozsahem svých obchodních aktivit se řadí mezi nejdůležitější investiční společnosti na světě.

Firmu Raab Karcher založili před více než stopadesáti lety, v roce 1848, v německém Falcku společníci Carl Raab a Carl Heinrich Karcher. Původní obchod s uhlím později rozšířily další produkty jako dřevo, stavební hmoty, topné oleje, chemické výrobky a další. Od roku 1998 firma působila v rámci obchodní společnosti Stinnes AG, součásti koncernu VEBA. 1.1.2000 se stala novým majitelem skupiny Raab Karcher francouzská společnost Saint–Gobain, která působí na celosvětovém trhu skla, konstrukčních a ušlechtilých materiálů. Dnes působí značka Raab Karcher v ČR pod křídly společnosti Saint-Gobain Building Distribution CZ, spol. s r.o.