Vaše poloha:

Aktuální letáky - T.S. Bohemia

T.S. Bohemia slevy T.S. Bohemia prodejny

Reklama
Obchodní jméno: T.S.Bohemia a.s.
Sídlo: Sladovní 103/3, 779 00 Olomouc, ČR
Právní forma: akciová společnost
Vznik společnosti: 25. 11. 1994
IČ: 62304381
Pobočky: Olomouc, Praha, Brno, Zlín, Uherské Hradiště, Opava, Znojmo, Jihlava, Hradec Králové, Liberec,
www: www.tsbohemia.cz
Čís. záp. v OR: Ostrava/C/7570/21.11.1994

Obchodní činnost společnosti
T.S. Bohemia je firmou působící v oblasti prodeje výpočetní technik, černé a bílé spotřební elektroniky, a je výrazně orientována na Českou republiku. Jako stoprocentně česká firma jsme dokázali obstát v konkurenci zahraničního kapitálu a současný vývoj ukazuje, že naše pozice je stále  pevnější. Obrat společnost neustále roste, stejně tak se rozšiřuje i počet pravidelných zákazníků. Již několik let jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2001 a ISO 14001 pro výrobu, distribuci a servis počítačů Barbone, poradenství a prodej komponent výpočetní techniky , instalaci a konfiguraci sítí LAN.
Aktivity firmy se dají rozdělit do tří stěžejních částí:

• prodej dílů, komponent a periferií výpočetní a kancelářské techniky (www.tsbohemia.cz)
• výroba, distribuce a přímý prodej kvalitních počítačových sestav BARBONE(www.barbone.cz)
• prodej mobilní výpočetní, černé a bílé spotřební elektroniky (www.tsbohemia.cz)

Jsme přímými dovozci počítačových komponent od zahraničních partnerů a výrobců. Nákup, který se uskutečňuje v České  republice, je vždy orientován na autorizovaného distributora nebo přímého dovozce dané značky. V současné době máme skladem více než 125.000 různých komponent, produktů a software téměř všech světových výrobců.


Servis zákazníkům
Svým klientům nabízíme vynikající poměr cena/výkon/kvalita/služba. Dnes máme na 15.000 stálých, pravidelně nakupujících zákazníků. K této klientele se řadí dalších 120.000 nepravidelně nakupujících. Naše internetové stránky navštíví 20.000 návštěvníků denně. Skutečnost, že k zákazníkům se řadí i významné a nadnárodní společnosti je pro nás vysoce zavazující.
Týdně vydáváme katalogy v tištěné i elektronické podobě. Samozřejmostí jsou speciální nabídky, promo akce a celá řada bonusů. Pro zlepšení osobního kontaktu se zákazníky pořádáme prezentace a pravidelná setkání s odborným, společenským i sportovním programem. Připravujeme zajímavé soutěže a hry ve spolupráci s odbornými časopisy i prostřednictvím vlastních internetových stránek.

Počítače BARBONE
Mezi priority společnosti patří výroba a prodej počítačových sestav BARBONE. Díky síti autorizovaných distributorů je tyto počítače možno koupit po celé České republice. Počítače BARBONE se pyšní mnoha oceněními od počítačových odborníků a odborných časopisů a jsou určeny širokému spektru uživatelů. Jsou vhodné pro běžnou práci v kanceláři, sebevzdělávání, zábavu i domácí užití. V nabídce naleznete sestavy s vysokým výkonem a zajímavou cenou pro střední segment trhu i špičkové počítače splňující ty nejnáročnější požadavky.

Internetový obchod
Prostřednictvím internetového obchodu www.tsbohemia.cz máme otevřeno 24 hodin denně. Zákazníci mají okamžitou informaci o aktuálních cenách, množství a druhu zásob. Odesláním on-line objednávky začíná fungovat spolehlivý systém vedoucí k doručení požadovaného zboží do 24 hodin


Veřejně prospěšné aktivity
Sponzorská aktivita naší společnosti je dlouhodobým a promyšleným programem podpory. Svými dary podporujeme děti i sport.  Není nám lhostejné ani těžce zkoušené životní prostředí. Již 10 let podporujeme sponzorskými dary rybářským organizacím revitalizace vodních toků. V oblasti sportu podporujeme ta odvětví, kde chybějí finanční prostředky. Další skromný příspěvek spočívá v nákupu hraček do mateřských škol. Za naprostou samozřejmost u nás považujeme korektní přístup k zákazníkům, našim prodejcům, ale i ke konkurenci a celému obchodnímu prostředí. Dlouhodobě vyvíjíme program, který by se dal charakterizovat jako přibližování společnosti k zákazníkovi. A nejde jen o přiblížení nabídky zboží či služeb, ale i součinnost firmy jako spolehlivého partnera, který vždy přináší optimální řešení, zasluhuje důvěru a přátelství svých klientů. Pečujeme o odbornost svých partnerů. Pořádáme školení a semináře. K tradici již patří společenská setkání s bohatým kulturním, sportovním a informačním programem. Své partnery zveme do zajímavého prostředí, jež inspiruje k odpočinku a relaxaci. A jaký je náš hlavní cíl? S trochou nadsázky můžeme říci: „Chceme se stát nejúspěšnější, nejlepší a nejvyhledávanější českou společností na poli výpočetní techniky a počítačových technologií.“