Vaše poloha:

Aktuální letáky - Tchibo

Tchibo slevy Tchibo prodejny

Reklama

Nakupujete rádi přes tchibo.cz? Podívejte se před nákupem na nový akční leták Tchibo, který vkládáme na AkcniCeny.cz každé pondělí.

katalogu Tchibo najdete kromě slevy na kávu také oblečení, nádobí, spodní prádlo, dekorace do domácnosti, drobný nábytek a spoustu dalšího akčního zboží.

Nechcete, aby vám utekly Tchibo slevy? Chcete mít leták Tchibo na tento týden v pondělí ráno na e-mailu? Nastavte se upozornění na nový leták.

Společnost Tchibo byla založena roku 1949 Maxem Herzem jako zásilkový obchod s kávou. Z malé firmy se v průběhu let vyvinula mezinárodní společnost působící v mnoha obchodních odvětvích. I přes široký záběr společnosti je i dnes Tchibo na trhu s kávou synonymem čerstvosti a jakosti.


Tchibo je známé nejen ve světě, ale i u nás, a to od roku 1991. Nejprve jsme se s firmou Tchibo setkávali v podobě pražené kávy prostřednictvím značek Tchibo, Jihlavanka a později Davidoff Café. V roce 2004 se společnost zaměřila na uvedení i spotřebního zboží Tchibo v České republice. Málokomu unikla série reklam představujících nám Tchibo i z jiné stránky, kde se jedna z postav popadající se smíchy za břicho diví, že daný výrobek je z prodejny Tchibo, kde přeci, prodávají pouze kávu.


V současnosti můžeme v prodejnách Tchibo nakupovat nejen kávu a kávové speciality, ale i celou škálu spotřebního zboží a to prostřednictvím kamenných obchodů i e-shopu. V rámci akce „Každý týden nový svět“ nabízí Tchibo svým zákazníkům na třicet nových výrobků, jako jsou kuchyňské, zahradní a sportovní potřeby, šperky, móda, potřeby pro volný čas a mnoho dalšího.


Prodejny Tchibo toho nabízí mnohem více, než klasické obchody. Již při vstupu do místnosti na vaše smysly zaútočí libá vůně kávy z tamní kavárny. Po nákupu si tak můžete na chvíli odpočinout a posedět s šálkem vynikajícího nápoje v ruce.


Tchibo dbá nejen na obsáhlou a pestrou nabídku zboží, ale především na kvalitu, a to nejen káv a kávových výrobků, ale i spotřebního zboží. Výrobky Tchibo jsou vyvíjeny pod dozorem odborníků a následně vyráběny na míru přísných kritérií Tchibo.


Kromě speciální týdenní akce Tchibo „Každý týden nový svět“ se můžete radovat i ze speciálních slev, výprodejů a akčních nabídek Tchibo. Kromě toho se můžete stát i držitelem TchiboCard a za nákupy sbírat Věrnostní kávová zrnka, která lze vyměnit za atraktivní prémie. Připraveny jsou pro vás i exkluzivní nabídky, akce Tchibo, soutěže a mnoho dalšího.

 

TchiboCard

S věrnostní kartou TchiboCard sbíráte zrnka za každý nákup a za ně si užíváte slevy a benefity určené speciálně pro členy věrnostního klubu.


A jak to vlastně se sbíráním zrnek funguje? Za každou 1 korunu Vašeho nákupu v obchodě Tchibo nebo na tchibo.cz dostanete 1 Věrnostní zrnko. Za 50 Věrnostních zrnek Vás pak čeká sleva 1 Kč na Váš nákup.

To ale není vše. Mezi další benefity TchiboCard patří:
•    Doprava s dobírkou zdarma
•    TchiboCard cena, kdy s TchiboCard můžete nakupovat vybrané zboží za akční ceny
•    Dny kávy 1. a 3. pátek a sobotu v měsíci v kamenných prodejnách Tchibo a vy se můžete těšit na 2+1 balení zrnkové kávy zdarma
•    Cafissimo víkend, kdy každý poslední víkend v měsíci dostanete na e-shopu a v kamenných obchodech ke čtyřem balením kapslí jedno zdarma