Vaše poloha:
Reklama

Terno

Český supermarket Terno poskytuje svým zákazníkům širokou paletu zboží i služeb se zaměřením na prodej čerstvého zboží, ovoce a zeleniny, chlazeného zboží, nápojů a pekařských výrobků. Supermarket Terno je zapojen i do projektu „Kvalitní potraviny z našeho regionu“, a proto nabízí ve svých pobočkách kvalitní regionální výrobky od předních českých výrobců.

Supermarkety Terno provozuje JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice, a to již od roku 1995, kdy byl otevřen první supermarket Terno v Českých Budějovicích. Do této skupiny spadají i supermarkety Terno v Českých Budějovicích, v Olomouci, v Hradci Králové, v Týně nad Vltavou, v Třeboni, v Bechyni a v Trhových Svinech. Síť supermarketů Terno rozšiřují franšízové pobočky, a to Terno Zlín, Český Krumlov, Prachatice, Jihlava, Strakonice a Tábor.

Terno láká každý týden na výhodné nakupování, a to prostřednictvím akčního letáku Terno, který vychází vždy ve středu, platí do následujícího úterý a najdete ho i na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz.  Akční leták Terno se pyšní dvanácti nebo šestnácti pestrobarevnými stránkami, na nichž je vyobrazena nejen aktuální akční nabídka, ale i novinky supermarketů Terno, zajímavosti o potravinách z regionu či soutěže o hodnotné ceny. Akční leták Terno je proto nejen souhrnem slev, ale přináší i inspiraci, podobně jako Magazín AkniCeny.cz.

Nejen obsáhlý sortiment čerstvého zboží, ovoce a zeleniny, chlazeného zboží, nápojů, pekařských výrobků a kvalitních potravin z regionu vychází vstříc potřebám zákazníků sítě českých supermarketů Terno, ale o jejich spokojenost pečuje i dlouhý seznam služeb Terno, který se může v jednotlivých pobočkách lišit:

  • Cashback – zaplaťte platební kartou a vyberte si hotovost
  • Dárková služba – balení dárkových košů na přání
  • Dárková karta Terno – dárkové karty platné v supermarketech Terno v hodnotě od 100 Kč do 2 500 Kč
  • Dobíjení kreditů mobilních operátorů – O2, T-Mobile a Vodafone
  • Dobíjecí stanice pro elektromobily – supermarkety České Budějovice, Hradec Králové, Prachatice, Olomouc
  • Elektronické stravenky a gastro karty – Estravenka, Benefit Plus, Gusto Karta, SODEXO, Edenred
  • Nápojové centrum – sudové pivo (možnost zapůjčení chladícího výčepního zařízení), lahvové pivo, vody, limonáda atd.
  • Objednávka chlebíčků a dortů

Platba složenek, úhrada faktur, vklad hotovosti

S prázdnou neodejdou ani věrní zákazníci Terno. Po vyplnění přihlašovacího formuláře obdržíte zákaznickou kartu Terno. Při nákupu v supermarketech Terno a po předložení věrnostní karty Terno získáte na svoje konto body směnitelné za skvělé dárky. Zákaznické karty Terno platí v supermarketech Terno České Budějovice, Terno Týn nad Vltavou, Terno Třeboň, Terno Bechyně, Terno Trhové Sviny, Terno Hradec Králové, Olomouc a ve všech prodejnách Trefa.

Tipy z akčního letáku Terno:

Máslo v akci v Terno

Ovoce v akci v Terno

Mražené zboží v akci v Terno

Zelenina v akci v Terno

Sladké pečivo v akci v Terno