-33 %

Matcha Tea

Matcha Tea BIO mletý Rooibos

60 g
BIO
Akce do 31. 5.
99,90 Kč  149,90 Kč
1 665,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Jihoafrická republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rooibos je aromatický čaj s původem v Jižní Africe, který vám pomůže uvolnit mysl i tělo. Je čistě BIO, bez kofeinu a přirozeně nasládlý. Perfektní nápoj pro chvíle relaxace.

V Matcha Tea však jeho konzumaci posunuli ještě o krok dál. Místo pouhého výluhu z čaje pijete s BIO Kyosun Rooibos celou rostlinu namletou na extra jemný prášek. Díky tomu může váš organismus využít maximum antioxidantů, minerálů a železa, které čaj přirozeně obsahuje.

Čaj je vhodný pro děti, těhotné, ale i pro ty, kteří milují teplé nápoje a jsou citlivější na kofein nebo tein obsažený v čaji. Díky své sladké chuti je skvělou alternativou, pokud rádi mlsáte, ale chcete se vyhnout přidanému cukru nebo ochucovadlům.

V balení Matcha Tea BIO mletý Rooibos najdete 30 sáčků o hmotnosti 2g.

Použití

Potřebujete pouze uzavíratelnou láhev nebo šejkr. Do něj nalijte 300 ml studené nebo horké vody do 70 °C, přisypte obsah jednoho sáčku BIO Kyosun Rooibos, prošejkujte a hotovo! Bio Kyosun Rooibos si skvěle rozumí i s mlékem nebo jeho veganskými alternativami. Snadno si tak můžete připravit tzv. "red latte" bez kofeinu.

O výrobci

Kyosun s.r.o. je jediným specialistou na matcha v ČR. Staví do popředí kvalitu a prozákaznický přístup - čaj je proto 100 % BIO, pravidelně testovaný na bakterie e. coli, pesticidy, těžké kovy, rtuť, kvasinky a plísně.

Matcha Tea je držitelem 9 různých certifikátů kvality a splňuje nejpřísnější limity pro prodej v EU. Kyosun s.r.o. jako první zmodernizoval přípravu Matcha Tea v šejkru a začal balit porce matcha do jednotlivých sáčků. Díky tomu trvá příprava Matcha Tea jen několik sekund. Firma rozšiřuje trh o inovativní produkty s příměsí matcha.

Skladování

Čaj skladujte na suchém a chladném místě, mimo přímé sluneční záření.

Výrobce

Kyosun s.r.o.
Trmická 869/1
Praha 9

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 459 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Čajovec kapský - rooibos100 %