Výhodná cena

Lavera

Lavera BIO Dětský pečující ochranný krém

75 ml
BIO
Nabídka do 30. 6.
153,93 Kč 
2 052,40 Kč/l

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dětský ochranný krém v BIO kvalitě pro zvláčnění a regeneraci pokožky. Obsahuje BIO bambucké máslo, které poskytuje hloubkovou hydrataci a zabraňuje ztrátě přirozené vlhkosti pokožky. BIO pupalkový olej o pokožku pečuje a zmírňuje podráždění.

  • šetrná péče přírody 
  • bez parfemace, barviv a konzervantů 
  • jemné a čisté složení
  • vegan

Použití

Naneste na suchá místa na pokožce i obličeji a jemně vmasírujte. Krém ocení i dospělí, například pro mazání těhotenského bříška či jako vyživující pleťový ochranný krém v zimních měsících. Pro intenzivní účinek použijte po koupeli s Lavera dětským vlasovým a tělovým mlékem. 

O výrobci

Společnost Laverana byla založena roku 1987 dnešním vedoucím partnerem Thomasem Haasem s cílem rozvíjet trh s certifikovanou přírodní kosmetikou. Dnes výroba všech produktů pod značkou Lavera probíhá pod ochranou přírodních zdrojů s respektem k lidem i přírodě. To je spojeno s nejvyššími standardy kvality pro přírodní ingredience, obaly produktů a výrobní procesy a také s hlubokou láskou k odpovědnosti.

Skladování

Skladujte v teplotním rozmezí od 5–25 °C. Po otevření spotřebujte do 30 měsíců.

Výrobce

Laverana GmbH  Co.KG
Barsinghausen 308 90
Německo

Složení:
INCI: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Alcohol* denat., Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Undecylenate, Levulinic Acid, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Glyceryl Oleate, Rhus Verniciflua Peel Wax, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate