Výhodná cena

Moschino

Moschino Cheap & Chic So Real toaletní voda

30 ml
Nabídka do 31. 8.
599,90 Kč 
19 996,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Probuďte své smysly s toaletní vodou pro ženy Moschino Cheap & Chic So Real. Otevřete lahvičku a uvolní se jemné tóny mandarinky a nahořklého pomeranče, které vytvářejí první dojem této osvěžující vůně. Jiskru dodávají ovocné sorbety z malin a ostružin, vytvářející neodolatelnou atmosféru.

V srdci této vůně se prolíná růžová pivoňka s jasmínovými okvětními lístky a sluncem políbenými poupaty magnólie. Základ tvořený tóny cedru, dubového mechu a ambroxanu poskytuje vůni sílu a trvanlivost na kůži, což zajišťuje, že tento energický mix vás bude provázet po dlouhé hodiny.

Použití

Parfémovaná voda Moschino Cheap & Chic So Real je skvělým doplňkem pro každodenní nošení. Její osvěžující a zároveň smyslná vůně je ideální pro denní aktivity, práci nebo pro večerní vycházky.

Doporučuje se aplikovat ji na pulzní body, jako jsou zápěstí, krk a za ušima, kde teplo těla pomůže uvolnit vůni a prodloužit její trvanlivost.

O výrobci

Euroitalia je od roku 1978 významným tvůrcem a distributorem kosmetických produktů na globální úrovni. Se sídlem v Itálii má výrazný mezinárodní dosah a je známý tím, že vytváří ikonické vůně a kosmetické produkty pro své vlastní značky i pro licencované značky jako Versace, Michael Kors či Moschino.

S dlouhodobou vizí a důrazem na kvalitu práce se Euroitalia stala uznávaným globálním hráčem v kosmetickém průmyslu. Jejich neúnavná snaha o dokonalost a respekt k životnímu prostředí a lidem je vidět v jejich závazcích.

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce

Euroitalia SRL.
Cavenago di Brianza
Itálie