Výhodná cena

Calvin Klein

Calvin Klein In2U toaletní voda

150 ml
Nabídka do 31. 8.
779,90 Kč 
5 199,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dámská toaletní voda Calvin Klein CK In2U odkrývá svěží akordy sicilského bergamotu, listů červeného rybízu a unikátní vůni šumivého nápoje z růžového grapefruitu. Úvodní tóny doplňuje srdce spojující cukrovou orchidej a bílý kaktus. Tato kompozice končí na červeném cedru, neonovém ambře a vanilkovém suflé, tvořícím přitažlivý závěr.

Použití

Toaletní voda je vhodná ke každodennímu nošení.

O výrobci

Calvin klein je globální lifestylová značka, která je příkladem odvážných, progresivních ideálů a svůdné a často minimalistické estetiky. Snaží se inspirovat publikum a zároveň používat provokativní a nápadité designy, aby zapálili jejich smysly.

Společnost byla založena v roce 1968 Calvinem Kleinem a jeho obchodním partnerem Barrym Schwartzem. Díky jejich čistým estetickým a inovativním designům si vybudovali pověst lídra v americké módě i po celém světě.

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce

Calvin Klein Fragrances
14 Rue du 4 septembre
Paris 75002
Francie

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGARNCE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, BHT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, FD&C YELLOW NO.5 (CI 19140), D1C RED NO.33 (CI 17200), FD&C GREEN NO.3 (CI 42053).