Výhodná cena

Lalique

Lalique L'Amour parfémovaná voda

100 ml
Nabídka do 31. 8.
889,90 Kč 
8 899,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Parfémovaná voda pro ženy Lalique L'Amour odkrývá esenci románu, který je plný sladkosti, přitažlivosti a magie. První nádechy vás omámí svěžestí bergamotu spolu s květinovými tóny poupat růže a lehce hořkého neroli. Tato harmonická kombinace zavádí do atmosféry vůně příjemný dotek svěžesti a romantiky.

Střed této vůně přináší sladké tóny gardénie, které jsou doplněny něžným jasmínem a smyslnou tuberózou. Základ vůně je utvořen hřejivým cedrem a sametovým santalovým dřevem, vytvářející hloubku a dotvářející dokonalý smyslový zážitek.

Použití

Parfémovaná voda Lalique L'Amour je ideální volbou pro každodenní nošení, ale zároveň je dostatečně elegantní a sofistikovaná na speciální příležitosti. Několik postřiků této vůně na kůži nebo na oděv přináší subtilní, ale výraznou stopu květin, které zůstávají s vámi po celý den.

O výrobci

Lalique Beauty Services je společnost zabývající se výrobou parfémů. Je poskytovatelem komplexních služeb v oblasti přípravy, plnění a balení parfémů. Poskytuje také související logistické služby, jako je skladování komponentů a konečných výrobků a expedice hotových výrobků do celého světa. Společnost Lalique Beauty Services pracuje se štíhlými strukturami, a proto těží z kratších rozhodovacích procesů než mnozí její konkurenti.

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce

Lalique Beauty Services
Chemin Mont a Grillon
FR-77760 URY
Francie