-18 %

Niquitin

NIQUITIN MINI 4MG lisovaná pastilka 3X20

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
449,90 Kč  549,90 Kč
449,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

NiQuitin Mini jsou lisované pastilky určené k odvykání kouření. Nikotinové pastilky v ústech uvolňují nikotin a tím pomáhají kuřákům zmírnit náhlou chuť na cigaretu. Vhodné, chcete-li se postupně zbavit závislosti na nikotinu a trvale přestat kouřit. Během odvykání kouření zmírní abstinenční příznaky a touhu na cigaretu již za 3 minuty. Jsou vhodné pro lidi, kteří chtějí skoncovat s kouřením postupně - tempem, které jim vyhovuje. Pastilky jsou určené k užití v ústní dutině. Nikotin se z pastilek v ústech pomalu uvolňuje a vstřebává se ústní sliznicí do těla. Díky tomu pastilky potlačují fyzickou i psychickou touhu po cigaretě a ulevují od abstinenčních příznaků. Navíc mají praktické kapesní balení a jejich používání je diskrétní a snadné. Balení obsahuje 3x20 pastilek.

Léčivou látkou je nicotinum 4mg ve formě pryskyřičného komplexu - nicotini resinas. Pomocné látky jsou mannitol, natrium-alginát, xanthanová klovatina, hydrogenuhličitan draselný, vápenatá sůl polykarbofilu, uhličitan sodný, draselná sůl acesulfamu, mátové aroma v prášku, sukralóza, magnesium-stearát.

Dávkování: NiQuitin mini 4 mg je vhodný pro kuřáky, kteří vykouří více než 20 cigaret denně. Pastilka se vloží do úst a nechá se rozpouštět. Umístí se k tváři a opakovaně se přemísťuje z jedné strany úst na druhou, až do úplného rozpuštění (asi 10 minut). Pastilky se nesmí žvýkat nebo vcelku polykat. S pastilkou v ústech se nesmí jíst nebo pít. 1. Ukončení kouření naráz: Denně je potřeba užívat dostatečný počet pastilek, obvykle 8 až 12 pastilek denně (nanejvýše až 15). Užijte pastilku kdykoli dostanete chuť si zakouřit. Pastilky takto užívejte až 6 týdnů, následně postupně snižujte během dne jejich počet. Až vám budou stačit 1 až 2 pastilky denně, můžete užívání ukončit. 2. Ukončení kouření postupně: Pro kuřáky kteří nejsou schopni přestat kouřit naráz. Pastilku užijte kdykoliv nastane neodolatelná potřeba kouřit aby se co nejvíce snížil počet vykouřených cigaret a prodloužil interval bez kouření. Snižte co nejvíce počet denně vykouřených cigaret. Až se počet vykouřených cigaret sníží tak, že budete moct přestat kouřit, můžete postupovat podle bodu 1.

Kontraindikace: Pozorně čtěte příbalovou informaci. Přípravek NiQuitin Mini není vhodný pro děti do 12 let. Neni vhodný pro lidi se zvýšenou hypersenzitivitou (přecitlivělostí) na nikotin nebo kteroukoliv látku uvedenou v seznamu pomocných látek.

Výrobce: Wrafton Laboratories Limited, Braunton

EAN: 8594060896410

SUKL kód: 208830

Farmakoterapeutická skupina: Nikotin

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek