-12 %

The Body Shop

The Body Shop Krém na suché nohy peppermint

100 ml
Akce do 30. 5.
289,90 Kč  329,90 Kč
2 899,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Peppermintový krém na nohy The Body Shop poskytuje jemnou hydratační výživu pro vaše chodidla. Je vyroben z plně přírodních složek, včetně organického esenciálního oleje z máty peprné z anglických farem, který dodá chodidlům příjemnou svěžest. Poskytuje suchým nohám svěžest a zklidnění od prstů až k patě po dobu 48 hodin.

  • Obsahuje 95 % přírodních složek.
  • Produkt je veganský a je balen v recyklovatelném balení.

Použití

Vmasírujte do pokožky chodidel dle vaší potřeby.

O výrobci

Příběh společnosti The Body Shop se začal psát v anglickém Brightonu v roce 1976 zakladatelkou Anitou Roddick. Po jejím vzoru firma již 40 let pracuje na sebezlepšování a revoluci v oblasti enviromentálního dopadu a testování na zvířatech. V roce 1987 začali s Community Trade, který ze značky dělá průkopnický, poctivý obchod v kosmetickém průmyslu.

V dnešní době mají dodavatele ve více než 20 zemích po celém světě, získávají ty nejlepší suroviny a tradiční výrobu z celé planety – na oplátku pomáhají místním komunitám. Od roku 1989 vedou svou kampaň za kosmetický průmysl bez testování na zvířatech a ve Velké Británii dokonce dopomohli k úplnému zákazu testování kosmetických produktů na zvířatech.

Skladování

Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Upozornění

Produkt není vhodný pro děti do tří let. Uchovejte mimo dosah dětí. V případ, že se produkt dostane do očí, ihned je propláchněte vodou. V případě podráždění používejte produkt méně často.

Výrobce

The Body Shop
Watersmead, Littlehampton
West Sussex
BN17 6LS
Spojené království

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Myristyl Myristate, Cetyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Triethyl Citrate, Panthenol, Behenyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Coco-Caprylate/Caprate, Ricinus Communis Seed Oil/ Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Oryza Sativa Bran Wax/Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Menthol, Potassium Sorbate, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Allantoin, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene, Retinyl Palmitate, Mentha Piperita Oil/Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Linalool, Citral, Sodium Hydroxide, Tocopherol, CI 42090/Blue 1, CI 17200/Red 33