Výhodná cena

Nescafe

Nescafé Classic crema instantní káva - Náhradní balení

150 g
Nabídka do 30. 6.
99,90 Kč 
666,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rozpustná 100% káva.

Vychutnejte si nejpříjemnější start dne díky šálku naší lahodné kávy Nescafé CREMA s novou plnou chutí a bohatou pěnou. Nyní i v novém 150g balení, z nějž lze jednoduše doplnit sklenici Nescafé CREMA. Sáček je znovu uzavíratelný a jakmile je prázdný, lze jej vhodit do žlutého kontejneru a recyklovat ho.

Nescafé káva v tomto balení je získávána ze 100% udržitelných zdrojů, společně s farmáři pracují na zlepšování kvality jejich života. 

Doplňte svoji sklenici kávou Nescafé CREMA z tohoto balení a vychutnejte novou plnou chuť a cremu kávy, kterou máte rádi, v 75 šálcích. Nechte se zlákat jejími přitažlivými a smyslovými vlastnostmi: nová plná chuť, bohatá vrstva krémy a příjemné aroma v každém šálku. 

Balení vystačí až na 75 šálků.

Informace ohledně balení

  • Proč není nové balení - sáček - s NESCAFÉ® CLASSIC vyrobeno z papíru?​

V současné době neexistuje papírový obal, který by kávu ochránil před účinky vnějších vlivů, jako je kyslík a voda, jež by v rámci standardní doby minimální trvanlivosti snížily kvalitu takto balené kávy.​

  • Jak zrecyklujete sáček od NESCAFÉ kávy?​

Stačí ho vhodit do žlutého kontejneru.​

  • Liší se káva NESCAFÉ® CLASSIC v sáčku od NESCAFÉ® CLASSIC ve sklenici?​

Ne, pro obě kávy NESCAFÉ® CLASSIC - ať už balené v sáčku či sklenici - použita je stejná recepturu.

Udržitelnost

Budoucnost kávy nemůže existovat bez zdravého prostředí pro její pěstování. V Nestlé pracují na implementaci postupů, které obnovují, vyživují a chrání naši planetu. Podporují zemědělství odolné vůči změnám klimatu. Se změnou klimatu se farmáři musí přizpůsobit extrémnějšímu počasí a cenovým výkyvům. NESCAFÉ® vytvořilo program na podporu odolnosti drobných farmářů školením farmářů, které jim pomohou stát se efektivnějšími, prosperujícími, odolnějšími a udržitelnějšími. Terénní programy NESCAFÉ® pomáhají zemědělcům získat výhodu, kterou potřebují k úspěchu. V Hondurasu pomohli farmářům sušit kávová zrna pomocí solární energie. Provoz těchto solárních sušáren téměř nic nestojí pomáhají zemědělcům produkovat lepší kvalitu. Suchá zrna si déle uchovávají svou kvalitu, což dává farmářům více času na vyjednání lepší ceny a rozhodnutí o nejlepším okamžiku prodeje. NESCAFÉ® chce pomoci zemědělcům, aby byli odolnější díky znalostem, nástrojům a technologiím.​

Použití

Do hrnečku dejte 1–2 lžičky kávy a zalijte 200 ml horké, ne vroucí, vody a zamíchejte.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Ambicí společnosti Nestlé je mít 100% recyklovatelné nebo opakovaně použitelné obaly u všech jejich produktů. Do roku 2025 chtějí snížit používání primárních plastů o jednu třetinu díky častějšímu používání recyklovatelných materiálů. Recyklace obalů NESCAFÉ® znamená, že těmto materiálům dáváte druhou šanci na život. Je to jedna malá volba, která má velký dopad. V NESCAFÉ® vidí každý den jako novou příležitost k inspiraci.​

Nescafé® je značka kávy oblíbená po celém světě, kterou si vychutnávají lidé ve 180 zemích světa. Díky 80leté zkušenosti s výběrem, pražením a mícháním té nejlepší kávy, není divu, že se každou sekundu vypije kolem 5 500 hrnků kávy Nescafé.

Skladování

Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
143 20 Praha 4
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 346 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Rozpustná 100% káva

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota0 kJ/ kCal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny g
Sůl g
Vláknina g