-11 %

Ocutein

OCUTEIN SENSITIVE oční voda 50 ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
149,90 Kč  169,90 Kč
149,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. Ocutein sensitive oční voda kombinuje hydratační hyaluronát sodný se zklidňujícími přírodními rostlinnými výtažky Euphrasia officinalis a gelu Aloe vera, jemně vymývá dráždivé látky, zklidňuje, osvěžuje a hydratuje suché a unavené oči. Oční vodu OCUTEIN SENSITIVE lze použít pro každodenní nebo akutní zvlhčování a výplachy oka při podráždění očí vlivem: vnějších podmínek (pyl, prach, nečistoty, kouř, bazénová a mořská voda, zbytky krémů, mastí a jiné dráždivé látky), nošení kontaktních čoček, dlouhodobém zrakovém vypětí (práce na PC, sledování TV, nepříznivé osvětlení, noční řízení). Je dostatečně jemný k použití tak často, jak je potřeba. Obsah balení: 50ml roztoku spolu s oční vaničkou k výplachům.

Sodium hyaluronate, Euphrasia officinalis fluid exctract, Aloe vera gel, PHMB (Polyhexamethylene biguanide), Disodium edetate, Isotonic solution buffered to pH 7,2.

Dávkování: Ocutein sensitive oční vodu lze použít s příloženou vyplachovací vaničkou nebo aplikovat přímo pomocí kapátka lahvičky. Čtěte příbalový leták.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals

EAN: 8594059739438