-12 %

Ocutein

OCUTEIN SENSITIVE PLUS oční kapky 15ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
209,90 Kč  239,90 Kč
209,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. OCUTEIN SENSITIVE PLUS oční kapky s hyaluronátem sodným a a extraktem z borůvek s vysoce účinným zklidňujícím lubrikačním a hydratačním účinkem. Mírní podráždění způsobené oslněním, větrem, prachem a kouřem, pohmáhají ulevit od pocitu unavených očí, přispívají k udržení dobrého zraku, zmírňují pocit sucha při celodenním nošení kontaktních čoček, jsou vhodné i pro velmi citlivé oči. Lze aplikovat na kontaktní čočky. Trvanlivost kapek je 90 dní po prvním otevření. Účinné látky: Hyaluronát sodný. Extrakt z borůvek. Hyaluronát sodný vytváří ideální prostředí pro oči, pomáhá chránit a lubrikovat povrch oka. Extrakt z borůvek pomáhá ulevit od pocitu unavených očí a přispívá k udržení dobrého zraku. Balení obsahuje 15 ml.


Dávkování: Aplikujte jednu nebo 2 kapky do každého oka 1 nebo vícekrát za den dle potřeby nebo doporučení lékaře. Uživatel kontaktních čoček aplikují kapky na nasazené kontaktní čočky během dne dle potřeby. Lze také aplikovat 2-3 kapky na kontaktní čočku před nasazením.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku. V případě podráždění přerušte používání tohoto příprvku a kontaktujte vašeho očního specialistu. Nepoužívejte, pokud jste přecitlivělí na kteroukoliv složku tohoto přípravku. Nepoužívejte déle než 90 dní od prvního otevření lahvičky.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals

EAN: 8594059737472