-49 %

Lipovibes

Lipovibes Pure CBG 10ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 30. 4.
599,90 Kč  1 199,00 Kč
599,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Doplněk stravy. LipoVibes Pure CBG je lipozomální ústní olej obsahující CBG, který přichází s patentovanou technologií Lipo-Shield s výraznou biologickou dostupností. CBG je součástí rostliny konopí. CBG (kanabigerol) je přirozeně se vyskytující rostlinná látka, která se na rozdíl od CBD nachází především v mladých rostlinách konopí. Výhody: Unikátní technologie, optimální dávkování: Díky technologii LipoMolecule vyvinul LipoVibes globálně unikátní řešení, které dosahuje lepších výsledků díky dlouhodobé stabilitě a velmi malé velikosti částic (pod 100 nm). Proto mohou být produkty vyvíjeny tak, aby zůstalo nevyužito jen minimální množství dané látky a tělo nebylo zatěžováno. Řízená výroba: LipoVibes Pure CBG je vyvíjen v laboratořích v Německu a vyráběn podle přísných standardů kvality výhradně z rostlinných složek. Je veganský a bez cukru, lepku, laktózy a GMO. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Balení obsahuje 10 ml.

Glycerin, voda, ethanol, slunečnicový olej, lecitin (sója), konopný extrakt (obsahuje CBG), copaiba olej, olej z pomerančové kůry, limonen. Obsah THC nižší než 0,01%. Upozornění pro alergiky: obsahuje sóju.

Dávkování: V závislosti na vašich individuálních potřebách si denně nakapejte 3-6 kapek pod jazyk a nechejte ho tam asi minutu působit. Jedna lahvička obsahuje 10 ml (přibližně 30 aplikací) a má trvanlivost šest měsíců po otevření.

Kontraindikace: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.

Výrobce: Lipolabs

EAN: 4260762820070